Boka möte

Kontakta oss

Boka möte med en inredare i butiken

Ska du renovera badrummet och behöver hjälp att få till planlösningen eller vägledning i alla val av badrumsinredning? Hos oss kan du boka ett kostnadsfritt möte där vi tar fram en planlösning utifrån dina behov och produkter efter dina önskemål. Under mötet går vi, på plats i butiken, igenom dina önskemål på funktion och stil. Vi tittar på badrummets planlösning och hjälper till med val av kakel och inredning. Det du behöver förbereda inför vår träff, är att ha en måttsatt skiss eller ritning över det utrymme som ska göras om.

Efter mötet skickas en offert på alla produkter till dig via mail.

Om du har svårt att visualisera hur ditt framtida badrum kommer se ut kan vi även rita upp det i 3D. Ritningen gör vi efter mötet och skickar sedan över dessa till dig. Då ritar vi in alla de produkter vi pratat om under mötet. Denna tjänst kostar 2500 kr.

I formuläret nedan kan du fylla i önskad dag samt lite information kring er renovering som hjälper oss att förbereda inför vårt möte. Är det en renovering eller nybyggnation? Hur stort är utrymmet som ska göras om?

Dagen ni önskar blir inte inbokad per automatik utan vi återkommer med en bekräftelse.

Vi tar endast emot tidsbokade möten på vardagar.

Boka möte