d line

Dansk stil till ditt badrum? d line tillverkar exklusiva badrumsblandare och tillbehör i tidlös dansk design. Blandarna är tillverkade i rostfritt stål vilket utgör kvalitet på ett sätt som överensstämmer med deras principer om hållbarhet och ansvar, vilket gör varje produkt till en investering för framtiden.

Detta varumärke säljer

BadkarsblandareDuschblandareTvättställsblandareTillbehör

d line till badrummet – dansk design med anor

”De bästa idéerna ska tillfredsställa ett behov” – det är filosofin som genomsyrar det danska varumärket d line sedan starten på 1960-talet. Denna filosofi har sina rötter i designern Knud Holschers arbete under Arne Jacobsen på St. Catherine’s College, Oxford. Det var Holschers behov av en högkvalitativ och samordnad serie arkitektoniska produkter i rostfritt stål som blev startskottet för företagets uppkomst. Sedan dess har d line fortsatt att leva upp till denna grundläggande princip genom att erbjuda innovativa och funktionella lösningar som uppfyller kundernas behov på ett effektivt och stilfullt sätt.

Enkel med effektiv design

d lines produktutbud är resultatet av noggrant arbete från erfarna arkitekters sida, vars främsta mål är att tillgodose behoven hos andra arkitekter. Varje produkt är omsorgsfullt designad med fokus på att möta höga krav när det gäller form, funktion, känsla och konstruktion. Trots sin enkla och stilrena design har varje produkt en behaglig taktilitet som inbjuder till användning och hantering.

I vårt sortiment från d line hittar du ett brett utbud av produkter, inklusive badkarsblandare, duschblandare, tvättställsblandare och olika tillbehör. Varje produkt är noggrant utvald för att erbjuda både stil och funktionalitet, vilket gör dem till en perfekt komplettering till ditt badrum och ger en känsla av tidlös elegans och förfinad smak. Alla produkter från d line går att få i färgerna mässing, koppar och charcoal – i polerad eller matt finish.

Se alla våra tillbehör till ditt badrum.

Re-handle

Ta del av branschens första cirkulära system och se till att din produkt går att använda i 100 år. Minst.

d line anser att låg kvalitet är slöseri med resurser. Med varumärkets “Re-handle”-system går det att reparera eller ersätta delar och därmed spara på miljöns resurser. Därför har alla produkter en 20-årig garanti som förlängs varje gång man lämnar in den för reparation. Med Re-handle kan man förlänga livet på produkten upp till 20 år – och d line uppmanar alla att göra det upp till 4 gånger och därmed få en produkt som klarar att användas i 100 år.

Det här är d line

  • starkt miljöengagemang
  • form och funktion i samklang
  • dansk design när den är som bäst

Ta kontakt med oss inför ditt köp av produkter från d line

Är du intresserad av d lines produkter och tillbehör till ditt badrum? Ta kontakt med Badrumsspecialisten så berättar vi mer om hur d line kan bidra till ditt drömbadrum!