Dansani

Dansani har sina rötter i dansk designtradition och hantverkskunnande, och erbjuder ett brett sortiment av vackra och funktionella tvättställ, kommoder, speglar, skåp och lampor.

Badrumsinredning med funktion i fokus

Dansani ser badrummet som vår personliga frizon; ingen skapar atmosfären bättre än du själv och du ska få både plats och frihet att använda produkterna. Den danska designen är en filosofi som omfattar naturlighet, enkelhet och funktionalitet med estetisk inställning. Dansani gör det därför enkelt att inreda med snygga, genomtänkta och funktionella lösningar som grundas i äkta hantverk. Dansani vill skapa lösningar som bidrar till att livet blir enklare, vackrare och mer meningsfullt.

Du ska kunna leva i och använda ditt badrum maximalt – varje dag. Dansanis skåp och lådor kan organiseras på många olika sätt och med deras breda sortiment av belysningslösningar, speglar, spegelskåp och lampor kan du skapa extra ljus och rymd.

 

Hantverk som möter den senaste tekniken

Ett gediget hantverk bäddar för möbler av hög kvalitet. Dansani använder bra råvaror med lång livslängd och ser till att skapa produkter som fungerar optimalt en lång tid framöver. Företaget möter ständigt den nya tekniken och produktionsprocesser för att kunna erbjuda det bästa på marknaden. Det ger en garanti att du kan njuta länge med produkterna från Dansani.

Det här är Dansani

– Danskt hantverk
– Optimala funktionslösningar
– Hållbara material