Hansgrohe

Hansgrohe och Axor har samarbetat med den kända designern Philippe Stark och erbjuder bland annat duschar, blandare och tillbehör i modern, men tidlös design med hög komfort.

Hans Grohe grundade företaget med sitt eget namn 1901, men hade troligen inte en aning om att han då lade grunden för två av de idag största och mest innovativa VVS- och sanitetsföretagen i världen. Hans Grohes näst äldsta son Frederich lämnade familjeföretaget 1936 och startade Grohe, som idag precis som Hansgrohe, är världsledande. När den andra sonen Klaus tog över familjeföretaget började han ett prisbelönt samarbete med den tidens kända designers, vilket gav produkter som revolutionerade branschen. Och det gör de än idag.

Design, funktion, innovation

Hansgrohes produkter utmärker sig med sin smarta design och fina linjer. När du ska rengöra produkterna hittar du inga hörn eller kanter med smuts och kalkavlagringar och tack vare stålformen i silikon är det enkelt att rengöra dem. Denna patenterade lösning har passande nog namnet Hansgrohe QuickClean.

 

Hansgrohe erbjuder många fantastiska tekniklösningar och praktiska detaljer. För vad sägs om en dusch som säkerställer att du alltid har en jämn temperatur på vattnet eller att du genom ett knapptryck kan välja mellan flera olika vattenstrålar? Söker du en avkopplande duschupplevelse med vatten som faller som ett harmoniskt regn? En dusch från Hansgrohe är mer än bara en dusch!

Tvättställsblandarna från Hansgrohe är en banbrytande aktör på marknaden. Här finns blandarna som är dem man alltid önskat sig, men som man inte trodde fanns. Att tvättställsblandare är en av Hansgrohes största varugrupper beror på deras passion för design, innovation och känsla för detaljer som tar marknaden till en ny nivå, alltid med miljösmarta, vattenbesparande lösningar.

Det här är Hansgrohe

• Marknadsledande av sanitetsprodukter
• Innovativ design med smarta lösningar
• Vattenbesparande, hållbara produkter