Mapei

Hos italienska Mapei finner du ett stort sortiment av fog i såväl klassisk färg som mer spännande och moderna kulörer. Mapei erbjuder certifierade produkter som är säkra, tillförlitliga, hållbara och miljöeffektiva.

Förstklassiga råmaterial från Mapei

Mapei innehar ett av världens största sortiment av byggprodukter och har som mål att tillgodose sina kunders alla behov. Deras produkter tillverkas av förstklassiga råmaterial, vilket gör att du alltid får produkter av bästa möjliga kvalitet. Badrumsspecialisten har glädjen att kunna erbjuda fog från Mapei, med en riktigt bra kvalitet och i utföranden som passar i nästan alla badrum.

Välj fog från Mapei för ett hållbart byggande

Mapei erbjuder förstklassiga och innovativa lösningar för ett hållbart byggande. Deras produkter är säkra, tillförlitliga, hållbara och miljöeffektiva. Genom att Mapei erbjuder produkter som består av innovativa, återvunna och ultralätta råmaterial som minskar energiförbrukningen och har mycket låga VOC-utsläpp, bidrar de till ett hållbart byggande.

 

Italienska Mapeis universala fog för alla miljöer

Fog från Mapei finns i ett stort utbud av färger, för att passa kakelväggar och klinkergolv hos de flesta smaker och miljöer.

  • Stort urval av färger
  • Smutsavvisande
  • Mögelbeständig
  • Lättstädad
  • Hygienisk
  • Lätt att använda

Badrumsspecialisten hjälper dig med fog från Mapei

Är du på jakt efter fog som passar ditt kakel eller klinker? Varmt välkommen att ta kontakt med oss på Badrumsspecialisten!