Boka hembesök för badrumsinredning

Kontakta oss

Ska du renovera badrummet? Boka hembesök med våra inredare

Bor du i Storstockholm och vill totalrenovera badrummet? Passa på att få professionell vägledning av våra inredare. Vi kommer hem till dig och hjälper dig att välja ut all typ av badrumsinredning, från kakel till tvättställ och spegelskåp. Vi erbjuder även skräddarsydda duschvägglösningar för dig som är intresserad av måttbeställda duschväggar – så att du kan förverkliga dina drömmars badrum.

Vad ingår i hembesöket?

 • En timmes konsultation för hem i Stockholmsområdet
 • En 2D-ritning av badrummet
 • En offert på passande produkter från Badrumsspecialisten

Kostnadsfritt t.o.m. 30 juni (ordinarie pris: 1999 kr)

Fyll i önskad dag i formuläret, samt lite information som underlättar för oss inför besöket hos dig. Är det en renovering eller nybyggnation? Hur stort är utrymmet som ska göras om?

  Boka en tid

  Vi återkommer så snart vi kan med bekräftelse på överenskommen tid. Observera att vi inte bokar in hembesök på helgdagar.

  Projektval

  Att tänka på innan mötet

  För att du ska få ut så mycket som möjligt av vårt hembesök rekommenderar vi att du tar fram en måttsatt skiss eller ritning för det utrymme som ska renoveras. Fundera också över följande:

  • Vilka funktioner vill du ha i badrummet? Produkterna kan behöva anpassas efter badrummets storlek.
  • Vilken stil skulle du vilja ha? Utforska gärna vår inspirationssida.
  • Har du en budget? Då blir det lättare att planera och välja produkter.
  • Observera att vi endast gör hembesök i Stockholmsområdet.

  Kom ihåg att våra inredare gärna hjälper dig att välja badrumsinredning utefter badrummets redan befintliga planlösning. Vi kan alltså inte ge rådgivning såsom att föreslå placering för rördragning eller vart väggar ska vara.

  Vi återkommer med en bekräftelse på din bokade tid

  Dagen du önskar blir inte inbokad per automatik utan vi återkommer med en bekräftelse. Vi tar endast emot tidsbokade möten på vardagar.