Reservdelar

Kontakta oss när du behöver reservdelar till ditt badrum

Badrumsspecialisten kan hjälpa dig att hitta reservdelar från de varumärken som vi säljer. Det gör inget om du köpt produkten någon annanstans, så länge varumärket finns representerat hos oss så kan vi hjälpa dig. Se alla varumärken som säljs hos Badrumsspecialisten ( https://badrummet.se/varumarken/ ) Förutsatt att originalprodukten kommer från något av varumärkena vi säljer kan vi hjälpa till med det mesta när det gäller reservdelar.

Hållbarhet är viktigt för oss, så att laga det man har istället för att köpa nytt är något vi på Badrumsspecialisten alltid vill uppmuntra. Tack vare möjligheten till reservdelar i originalutförande kan man få en helt återställd produkt.

Du kontaktar oss genom att fylla i formuläret nedan. Berätta vad som gått sönder och vilken reservdel du söker. Bifoga gärna två bilder:

  • En på den trasiga delen
  • En på hela produkten.

På så sätt förstår vi lättast vad du behöver hjälp med och kan bistå dig så snabbt som möjligt. Försök vara så detaljerad du kan, ju mer information du ger oss, desto enklare är det för oss att hjälpa dig. Ange kvitto eller ordernummer om du har ett.

Vi återkommer till dig så snart vi har besked från tillverkaren.

    Reservdelar