Boka möte

Kontakta oss

Boka möte med en inredare i butiken

Ska du renovera badrummet och behöver få vägledning i alla val av badrumsinredning? Hos oss kan du boka ett kostnadsfritt möte där vi, på plats i butiken, går igenom dina önskemål på funktion och stil. Vi tar fram förslag på blandare, inredning och kakel. Efter mötet skickas en offert på alla produkter till dig via mail.

Det du behöver förbereda inför vår träff, är att ha en måttsatt skiss eller ritning över det utrymme som ska göras om.

Har du funderingar kring enskilda produkter eller vet vilka produkter du vill ha behöver du inte boka ett möte, det finns alltid säljare i butiken som kan hjälpa dig.

3D-skisser av ditt framtida badrum

Om du har svårt att visualisera hur ditt framtida badrum kommer se ut eller behöver hjälp med planlösningen av badrummet kan vi även rita upp det i 3D. Ritningen gör vi efter mötet och skickar sedan över denna till dig. Då ritar vi in alla de produkter vi pratat om under mötet. Denna tjänst kostar 2500 kr.

I formuläret intill kan du fylla i önskad dag samt lite information kring er renovering som hjälper oss att förbereda inför vårt möte. Är det en renovering eller nybyggnation? Hur stort är utrymmet som ska göras om?

Observera att vi endast tar emot tidsbokade möten på vardagar. 

  Boka en tid

  Vi återkommer så snart vi kan med bekräftelse på överenskommen tid. Observera att vi inte bokar in möten på helgdagar.

  Projektval

  Att tänka på innan mötet

  Det du behöver förbereda inför vårt möte är att ha en måttsatt skiss eller ritning för det utrymme som ska renoveras. Det finns även en del saker du kan fundera kring för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

  • Vilka funktioner vill Ni ha i badrummet?
   I små badrum kanske man inte kan få allt man önskar. Prioritera gärna funktionerna så Ni vet vad som är viktigast för er.
  • Fundera på vilket stil ni önskar i badrummet. Är drömmen ett modernt badrum med hotellkänsla eller är ett badrum av klassisk stil?
  • Om du hittat någon inspirationsbild eller en produkt ni verkligen gillar, ta gärna med den så förstår vi er vision direkt!
  • Sätt en budget. Genom att sätta en budget att utgå ifrån blir planeringen av badrummet samt produktvalen enklare.
   .
   Dagen ni önskar blir inte inbokad per automatik utan vi återkommer med en bekräftelse. Vi tar endast emot tidsbokade möten på vardagar.