Badrumsspecialisten är ett familjeföretag som har arbetat med exklusiv badrumsinredning i över 40 år.

Vår långa erfarenhet gör att vi har spetskunskap om våra produkter samt branschen, vilket i sin tur hjälper oss att skapa personliga och unika badrum. Våra säljare är erfarna inredningskonsulter och vårt breda sortiment är noga utvalt för att kunna erbjuda funktionella produkter av allra högsta kvalitet.
Vi jobbar med världsledande varumärken med fokus på design, kvalitet och funktion. Som komplement, har vi även egen tillverkning av badrumsmöbler. Genom denna kan vi erbjuda skräddarsydd badrumsinredning motsvarande just dina behov och önskemål. Vi hjälper dig självklar att skissa fram din inredning utifrån dina önskemål. Oavsett om det rör sig om att maxa förvaringen i ett mindre badrum eller göra en stor kommod till ett handfat.

Vill du bolla idéer kring planlösningen eller har du svårt att se framför dig hur ditt kommande badrum kommer se ut kan vi även rita upp ditt badrum i 3D. Detta gör vi efter ett möte i butiken där vi går igenom produktval och planlösning.
I butiken kan du inspireras av våra uppbyggda badrum. Flera av våra produkter är inkopplade vilket gör att du kan få en genomgång av till exempel dusch och WC med hygiendusch. Våra säljare hjälper dig med de små och stora besluten och tar fram produktalternativ utifrån de funktioner du önskar samt rummets storlek.

Hos oss hittar du allt från duschar för inbyggnad och kakel, till badrumsinredning men framförallt, gedigen badrumskompetens.
Välkommen in!

Besök oss i butiken på Birger Jarlsgatan 55, 111 45 Stockholm, eller om du har en fråga, kontakta oss redan nu!

Leverantörer