Alape

Låt dig inspireras av våra Alape handfat, kommoder och annan badrumsinredning. Med Alapes tvättställ och skålar får du det bästa av tyska badrumsmöbler, där glaserat stål ger unik och slitstark design.

Detta varumärke säljer

Tvättställ

Tysk kvalitet som syns och känns

Sedan 1896 har Alape tillverkat tyska badrumsmöbler, och glaserat stål har varit företagets stora inspirationskälla. Materialets egenskaper har blivit Alapes signum – och har lett till prisbelönta tvättställ och skålar med hög estetik, lång hållbarhet och stilren inramning. Fördelar:

  • Tysk badrumsinredning av finaste kvalitet
  • Glaserat stål ger unika produkter med lång hållbarhet
  • Traditionellt hantverk möter modern design

Alape kommod och tvättställsskål lyfter ditt badrum

Söker du en Alape kommod eller tvättställsskål? Upptäck dina nya favoriter idag för ett vackert badrum som aldrig blir omodernt eller tråkigt att vistas i. Och som utstrålar stil. Titanstål med emaljglasyr är praktiska och enkla material att bearbeta till badrumsprodukter. Dessutom ger materialen något lättare men robusta produkter som är lätta att hålla rena och snygga hemma.

Harmoni mellan material, form och funktion

Alape har varit synonymt med kvalitetslösningar inom badrum under lång tid. Varje handfat och varje tvättställ är varsamt tillverkade in i minsta detalj. De står bakom klassiker som världens första inbyggda handfat, och den första badrumsskåp- och tvättbordkombinationen. På så vis har Alape präglat vår syn på vad badrummet betyder för oss i det dagliga livet.

Varför just glaserat stål?

Alape ser det glaserade stålet som ett förverkligande av kontrasternas kraft. Deras specialstål, Ceramostål, är hårdare än granit eller smaragd och skiljer sig markant från andra material. Ceramostålet är titanstabiliserat och koldioxidfattigt och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Det är lätt att bearbeta och ger produkten dess unika design. Glaset i sin tur, ger materialet dess karakteristiska egenskaper och extra hög hållbarhet.

Badrumsspecialisten är stolta över att erbjuda Alapes tyska badrumsmöbler

Alape är ett perfekt val när du vill ha ett badrum med smakfull, tidlös design som dessutom är enkelt att rengöra.

Utforska gärna vår inspirationssida för idéer och tips. Har du frågor om frakt eller montering? Läs gärna våra vanliga frågor och svar.