Bette

Det tyska varumärket Bette erbjuder ett brett utbud av badkar för inbyggnad, fristående badkar samt tvättställ i emaljerat stål - alltid med hantverk och allra högsta kvalitet i åtanke.

Det tyska varumärket Bette erbjuder ett brett utbud av badkar för inbyggnad, fristående badkar och tvättställ i emaljerat stål – alltid med hantverk och allra högsta kvalitet i åtanke.

Premiumbadrum med exklusivitet

1952 grundades det familjeägda företaget Bette, som tillverkar emaljerade premium-arkitektoniska badrumskomponenter av stål- och titanlegering. Bettes termoformningsprocess gör det möjligt att skapa flytande former med ett exceptionellt hantverk och precision. Deras produkter är unika, med ett brett utbud av färger och dimensioner, som skapar ett inspirerande rum i varje badrumsdesign och som gör det enklare att skapa ett badrum precis så som man vill ha det.

 

Bette förenar människor och vatten, stål och glas, arkitektur och form, funktion och sensualitet. Deras fokus ligger på vårt individuella behov och kombinerar ett brett utbud av modeller och flexibla format, med de striktaste standarderna för design och perfektion. Bettes passion och entusiasm kanaliseras till att skapa nya alternativ för badrummet som ett rum att leva och vara i.

Pionjär på badrumsmarknaden

Det var Bette som tillverkade det allra första fristående, sömlösa badkaret och var den första leverantören av ett modulärt badrumssystem med badkar, handfat och duschkabin av emaljerad titanstållegering. De presenterade också den första ”flush-to-floor”-duschen. Bettes innovationer förändrade marknaden med sina banbrytande system för en konsekvent, perfekt installation.

Bette ger dig ett elegant och exklusivt badrum, som håller länge och som är lätt att rengöra.

• Premiumbadrum
• Exklusiv, anpassningsbar design
• Arkitektonisk, minimalistisk design