Bette

Upptäck våra Bette badkar och tvättställ i exklusiv design. Tyska Bette erbjuder ett brett utbud av badkar för antingen inbyggd eller fristående konstruktion. Du hittar även tidlösa tvättställ – alltid med hantverk och finaste kvalitet i åtanke.

Bette badkar med 30 års garanti

Badkaren är tillverkade i emaljerat titanstål. Metallen leder värme mycket bra, vilket gör att det varma vattnet snabbt värmer hela karet – en skön och avslappnande upplevelse. Såväl design som materialval gör att badkarets yta fortfarande är lika fräsch även efter en lång tids användning. Det är därför vi är stolta över att lämna hela 30 års garanti!

Tvättställ från Bette med unik emaljeringsteknik

Våra tvättställen från Bette imponerar med sin eleganta och minimalistiska design. Med sina rena linjer och ergonomiska utformning får du optimal komfort och ett badrum att längta till.

Bettes produkter har en unik emaljeringsteknik. Under tillverkningen appliceras flera lager av porslinsliknande emalj på stålplåt. Detta ger en jämn yta som är motståndskraftig mot repor och fläckar, samtidigt som den behåller sin glans. Resultatet är badrumsinredning av exceptionell kvalitet och hållbarhet.

Fördelar

  • Ett premiumbadkar att längta till
  • Exklusiv, anpassningsbar design
  • Minimalistisk och tidlös stil

 

Extra fokus på miljö och hållbarhet

Bette har ett starkt fokus på miljö och hållbarhet som genomsyrar varje steg i tillverkningsprocessen. Miljömärkt, s.k. “grönt” glas och stål används till badrumsmöblerna och företaget har som ambition att i möjligaste mån återanvända material. När du beställer en Betteprodukt kan du alltså vara trygg med att du gör ett bra miljöval.

Premiumbadkar med exklusiv känsla

1952 grundades det familjeägda företaget Bette, som tillverkar emaljerade badrumskomponenter av stål- och titanlegering. Bettes termoformningsprocess gör det möjligt att skapa flytande former med ett exceptionellt hantverk och precision. Deras produkter är unika, och med det breda utbudet av modeller kan du inreda ditt hem precis så som du vill ha det.

Pionjär på badrumsmarknaden

Det var Bette som tillverkade det allra första fristående, sömlösa badkaret. De var också den första leverantören av ett modulärt badrumssystem med badkar, handfat och duschkabin av emaljerad titanstållegering. Bette presenterade även den första ”flush-to-floor”-duschen. Bettes innovationer förändrade marknaden med sina banbrytande system för en konsekvent, perfekt installation.