Björbo Badrum

Bakom Björbos badrumsskåp, kommoder och högskåp ligger passionen för trähantverk och kärleken till omsorgsfull design och funktion. I företagets snickeri söder om Sälen har hantverket och stoltheten gått i arv sedan 1916.

Detta varumärke säljer

InredningSpeglar

Vackra Björbo badrumsskåp och kommoder

I sortimentet hittar du Björbo badrumsskåp, kommoder, spegelskåp och badrumsspeglar, liksom tvättställsblandare, knoppar, hängare och handtag. Trämöblerna möter moderna material så som i serien Mejda, där du till exempel finner smakfulla detaljer av plåt. För den klassiska, varma känslan presenteras Saga-serien.

Personliga badrum från Dalarna

Björbo designar och tillverkar personliga badrumsinredningar nära Västerdalälven i Dalarna. Här är hantverkskunnandet avgörande för resultatet, även om snickeriet har moderna maskiner och produktionsflöden. Montörerna handplockar och monterar samman dina möbler, som levereras färdigmonterade direkt från snickeriet.

Det bästa av funktion, personlighet och formspråk

Med sin unika design och fokus på praktiska lösningar är Björbo Badrum ett utmärkt val för hemmet. Här kan du själv välja komponenter, kulörer och tillbehör, vilket ger dig oändliga möjligheter att skapa ett eget vackert och harmoniskt badrum.

Vi är stolta över att erbjuda Björbo kommoder och inredning

Med Björbos kommoder, badrumsskåp och annan inredning får du:

  • stilistisk enkelhet och små detaljer som gör stor skillnad.
  • tillverkning i Sverige
  • badrumsmöbler som levereras färdigmonterade efter dina önskemål

Utforska gärna vår inspirationssida för idéer och tips. Har du frågor om frakt eller montering? Läs gärna våra vanliga frågor och svar.