Björbo Badrum

I Björbos snickeri söder om Sälen har hantverket och stoltheten gått i arv sedan 1916. Passionen för trähantverket ligger till grund för hög kvalitet och omsorgsfullt designade badrumsmöbler.

Detta varumärke säljer

InredningSpeglar

I Björbos snickeri, söder om Sälen, har hantverket och stoltheten gått i arv sedan 1916. Passionen för trähantverket ligger till grund för hög kvalitet och omsorgsfullt designade badrumsmöbler.

Personliga badrum med hantverkskänsla

Björbo Badrum designar och tillverkar personliga badrumsintredningar i sitt snickeri i Dalarna. Här är hantverkskunnandet avgörande för resultatet, även om snickeriet har moderna maskiner och produktionsflöden. Montörerna handplockar och monterar samman dina möbler, som levereras färdigmonterade, direkt från snickeriet.

Söker du funktionalitet, personlighet och ett tilltalande formspråk, kan Björbo Badrum vara något för dig. Här kan du själv välja komponenter, kulörer och tillbehör, vilket ger dig oändliga möjligheter att skapa ett unikt badrum.

 

Björbo Badrum erbjuder badrumsinredning med praktiska lösningar, tillverkade i hållbara material som ger dig ett vackert, harmoniskt badrum. I sortimentet ses tvättställsskåp, spegelskåp, badrumsspeglar och väggskåp, liksom tvättställsblandare, knoppar, hängare och handtag. Trämöblerna möter moderna material så som i serien Mejda, där du till exempel finner inslag av plåt. För den klassiska, varma känslan presenteras Saga-serien.

Björbo Badrum levererar stilistisk enkelhet, med små detaljer som gör stor skillnad.

Det här är Björbo Badrum

• Svenskt hantverk
• Personliga badrum
• Levereras färdigmonterade efter dina önskemål