Catalano

Från det italienska märket Catalano kommer våra bästsäljande tvättställ och WC. Kombinationen av Catalanos moderna tillverkning och hantverk bidrar till att skapa exklusiva produkter av absolut högsta kvalitet.

Detta varumärke säljer

TvättställWC

Exklusiva tvättställ och WC med italiensk kvalitet

Catalano grundades 1967 i Fabrica di Roma och är idag Italiens ledande företag inom sanitetsprodukter. Namnet är synonymt med hög kvalitet, exklusiv design, solid tillverkningskultur och hög innovation. Catalano matchar automatisering med hantverksarbetet, som utvecklats under århundranden i området.

Catalanos 50-åriga historia har möjliggjort att utveckla ett högt specialiserat kunnande i ständig utveckling. Företagets produktionsfilosofi har alltid strävat efter att uppnå en fullständig italiensk kvalitet och de både investerar och producerar sina produkter enbart i Italien för att kunna erbjuda absolut högsta kvalitet. För Catalano är ”Made in Italy” synonymt med spetskompetens, pålitlighet, talang och innovation.

”Den ’etiska designen’ som avser projektets kvalitet har ett kulturellt, ekonomiskt och strategiskt värde bara när uttrycket har ett verkligt och sant innehåll. Inte bara ett uttryck för designerns självberömmelse.”

– Mario Rossi, CEO Catalano

Exklusiva badrum – Gjorda med omsorg för miljön

Catalano genomför ett gediget miljöarbete. De anser att ”den gröna vägen”, att drastiskt minska sin miljöpåverkan, är den väg som måste tas för att kunna bibehålla keramik-industrins framtid. Bland annat använder företaget enbart rena råvaror, utan tillsatser av skadliga ämnen. Catalano använder effektivt och sparsamt naturresurserna, där materialanvändningen har sjunkit tack vare den minskade tjockleken på den nya generationens produkter. Produkter som testas noggrant i Fabrica di Roma.

Det här är Catalano

– Exklusiva sanitetsprodukter av högsta italienska kvalitet
– Den optimala kombinationen av moderna uttryck och hantverk
– Innovativa produkter som tillverkats med miljön i åtanke