Catalano

Missa inte våra tidlösa badrumsmöbler från det italienska märket Catalano. Kombinationen av Catalanos moderna tillverkning och hantverk bidrar till att skapa exklusiva produkter av absolut högsta kvalitet.

Detta varumärke säljer

TvättställWC

Tidlösa Catalano toaletter och tvättställ

Utforska våra bästsäljande Catalano toalett- och tvättställsmodeller. Med vackra, moderna former och tunna kanter får du ett personligt badrum med italiensk touch. Porslinet har hög motståndskraft mot stötar, syror och värme vilket ger lång livslängd och enkel rengöring.

Cataglaze+ eliminerar bakterier från ytan

Catalanos tvättställ och WC är inte bara snygga, de har även smarta funktioner. Catalano har utvecklat en speciell glasyr för ytan, Cataglaze+, som är godkänd enligt ISO 22196. Den certifierade glasyren ger en mycket slät yta som smuts och kalk har svårt att fästa på. Dessutom är glasyren antibakteriell, så att bakterier inte kan växa på porslinet.

Catalano NewFlush® – en smart och miljövänlig funktion

NewFlush®-systemet, designat av Catalano, optimerar spolningsprestandan samt minskar ljud och vattenförbrukning. Genom att avlägsna kanten inuti toalettskålen – där bakterier, kalk och smuts ofta samlas – blir insidan enklare att rengöra. NewFlush® förbättrar både användarkomforten och den miljömässiga hållbarheten hos Catalano-toaletterna.

Fördelar

  • Exklusiva sanitetsprodukter av högsta italienska kvalitet
  • Optimal balans mellan modernt uttryck och hantverk
  • Innovativa produkter som tillverkats med miljön i åtanke

Exklusiva badrumsmöbler sedan 1967

Catalano grundades 1967 i Fabrica di Roma och är idag Italiens ledande företag inom sanitetsprodukter. Badrumsspecialisten är agentur för märket i Sverige, och Catalano som formgivare och trendsättare är synonymt med hög kvalitet, exklusiv design, solid tillverkningskultur och hög innovation. Catalano matchar automatisering med hantverksarbetet, som utvecklats under århundraden i området.

Italiensk kvalitet som syns och känns

Catalanos 50-åriga historia har möjliggjort ett högt specialiserat kunnande i ständig utveckling. Företagets produktionsfilosofi har alltid strävat efter att uppnå en fullständig italiensk kvalitet och de både investerar och producerar sina produkter enbart i Italien för att kunna erbjuda absolut högsta kvalitet. För Catalano är ”Made in Italy” synonymt med spetskompetens, pålitlighet, talang och innovation.

”Den ’etiska designen’ som avser projektets kvalitet har ett kulturellt, ekonomiskt och strategiskt värde bara när uttrycket har ett verkligt och sant innehåll. Det är inte bara ett uttryck för designerns självberömmelse.”

– Mario Rossi, CEO Catalano

Exklusiv badrumsinredning med omsorg för miljön

Beställer du badrumsinredning från Catalano kan du vara trygg med att de genomför ett gediget miljöarbete. De anser att ”den gröna vägen”, att drastiskt minska sin miljöpåverkan, är den väg som måste tas för att kunna bibehålla keramikindustrins framtid. Bland annat använder företaget enbart rena råvaror, utan tillsatser av skadliga ämnen. Catalano använder effektivt och sparsamt naturresurser, där mängden material har sjunkit tack vare minskad tjocklek på den nya generationens produkter – som testas noggrant i Fabrica di Roma.