Corian

Med Corians® patenterade material kan du skapa tvättställ i böljande, nästan skarvfria och organiska former i en mängd färger. Materialet kan millimeteranpassas och möjliggör för helt skräddarsydda designlösningar.

Corian® – Enastående hållbart

Materialet Corian® utvecklades av DuPontTM på 60-talet under just namnet Corian®, som är det ursprungliga och mest kända Solid Surface-fabrikatet. Detta kompositmaterial består av 2/3 naturliga mineraler och 1/3 akryl, samt pigment.

Detta material har en mängd fördelar. Corian® har exempelvis en fantastisk hållbarhet och passar perfekt för exklusiv design, i privata som offentliga miljöer. Materialet bibehåller sitt utseende, är värmetåligt, står emot repor och sprickor och dagligt slitage. Corian® har en jämn och porfri yta utan synbara fogar och är lätt att hålla rent.

 

Förnyelsebart och kan millimeteranpassas

Materialet är förnyelsebart, kan enkelt repareras och behöver varken bytas ut eller kasseras i lika hög grad som konventionella material. Corian® kan tas bort, skäras om och installeras med en ny design eller omarbetas till nya produkter. Det gör materialet mycket mångsidigt, produkterna kan skräddarsys till minsta millimeter och blir således helt unika. Det gör att med tvättställ från Corian® har du möjlighet att skapa ett badrum efter ditt personliga tycke och smak.

Det här är Corian®

– Materialet har en enastående hållbarhet och är lätt att hålla rent
– Kan millimeteranpassas och blir en unik design
– Corian® är förnyelsebart