Decor Walther

Decor Walther har erbjudit badrumsbelysning och tillbehör för badrum i över 40 år. Deras kollektioner har stor mångfald vad gäller design, därför hittar du garanterat favoriter oavsett om du vill ha ett klassiskt eller modernt badrum. Passa också på att utforska Decor Walthers exklusiva sminkspeglar hos oss.

Detta varumärke säljer

BadrumshyllorDuschhyllorDuschpallarKrokar & handdukshängarePappershållarePedalhinkarWC-borstar

Decor Walther – badrumsbelysning och tillbehör med diskret lyx

Decor Walther har stått för badrumsinredning av finaste kvalitet och exklusiva sminkspeglar i över fyra decennier. Det hela började 1973, i Frankfurt am Main/Tyskland, med en liten butik grundad av Harald Walther. Idag är tillverkaren en av de ledande badrumsleverantörerna i Tyskland, och har blivit populär på den internationella marknaden.

 

Genomtänkta funktioner kombineras med tidlös design

Oavsett om du söker taklampa, vägglampa eller annan inredning är det första du kommer att märka den höga nivån på kvalitet. Tillsammans med modern och funktionell design får du badrum som aldrig går ur tiden. Koppla av i hemmets mest avslappnande rum med detaljer som aldrig blir tråkiga – med noggranna tillverkningsprocesser och högt fokus på miljö och hållbarhet är Decor Walther ett tryggt val.

Söker du exklusiva sminkspeglar?​

Behöver du en spegel som gör det enklare att sminka dig? Här hittar du sminkspeglar med exklusiv känsla som blir en stilfull detalj i ditt hem. I vårt sortiment finns speglar för montage på vägg med LED-belysning, speglar i olika storlekar och med justerbar värme på ljuset. Med andra ord – något för alla smaker.

 

Välkommen till Badrumsspecialisten

Vi på Badrumsspecialisten är stolta över att kunna erbjuda Decor Walther till våra kunder. Du får:

  • brett utbud av tidlös design
  • slitstark badrumsinredning med lång livslängd
  • lampor i olika färger och ytbehandlingar

Utforska gärna vår inspirationssida för idéer och tips. Har du frågor om frakt eller montering? Läs gärna våra vanliga frågor och svar.