Duscholux

I Duscholux duschväggar kombineras ledande design, arkitektur och funktionalitet. När du beställer en måttanpassad duschvägg från Duscholux hos oss så ingår mätning på plats hos dig.

Måttanpassade duschväggar från Duscholux

Hos Badrumsspecialisten hittar du ett urval av Duscholux mest mångsidiga sortiment. Möjligheten till måttanpassning gör att varje dusch enkelt går att anpassa till varje individuellt önskemål. Duschväggen tillverkas enligt de exakta måtten hos dig. Dörrarna går att få med ett utseende som passar just ditt badrum och du får en garanterat unik duschupplevelse. Oftast har väggar en liten lutning, men måttanpassningen gör att duschväggen ändå sluter helt tätt intill väggen.

Duscholux duschväggar – ledande sedan 1967

Duscholux grundades 1967 och ses som pionjären inom tillverkningen av duschväggar i Schweiz. Sedan företagets start har Duscholux presenterat innovativa, högkvalitativa och banbrytande lösningar med utvecklingen av nya material, konstruktioner och komponenter som varit helt nya på marknaden.

Duscholux vill erbjuda sina kunder unika produkter, utvecklade efter deras personliga önskemål. Produkter som samtliga har premiumkvalitet.

Med 50 års erfarenhet inom badrumssektorn, effektiv europeisk tillverkning och en proaktiv syn på kvalitet, design och funktionalitet, får du som kund badrumsinredning att kunna njuta av en lång, lång tid framöver.

Det här är Duscholux

  • Ledande design
  • Duschväggar av högsta kvalitet
  • Skräddarsydda lösningar
  • Möjlighet till elegant & personlig prägel

Köp duschvägg från Duscholux

Du som vill ha en rumsupplevelse utöver det vanliga gör rätt som väljer duschvägg från Duscholux! Med stort utrymme för individuell prägel talar vi om skräddarsydda duschväggar med elegant och modernt uttryck. Låt din smak vara domare och klicka dig runt bland våra olika alternativ av duschväggar. Produkterna går att få i olika typer av glas, kontakta oss på Badrumsspecialisten och berätta vad just du tänkt dig.

Är du intresserad av en annan typ av duschvägg? Ta dig en titt på duschvägg med rutmönster eller med synlig list.