Everlife Design

Everlife Design är en italiensk tillverkare av tillbehör för badrum, med deras tillbehör blir badrummet en mer levande oas. Med smarta lösningar och modern design.

Detta varumärke säljer

TillbehörBadrumshyllorDuschhyllorDuschpallarKrokar & handdukshängarePappershållare

Badrumstillbehör från Everlife

Denna tillverkares signum är att tillåta produkterna vara mer än de verkar vid första anblick. Designade med multifunktionella egenskaper blir en handdukshållare också en hylla, eller varför inte ett stödhandtag?  En pall fungerar också som en vattentät duschstol, eller rentav som ett avlastningsbord till vardagsrummet. Det är den här mångsidigheten som gör badrumstillbehören från Everlife Design så användbara – och lätta att bli förälskade i. Oavsett om det är en krok, spegel eller vägglist är designen lika enkel som effektfull.

Snygga hyllor, hållare och krokar i italiensk design

Badrumsspecialisten erbjuder ett handplockat urval av tillbehör för badrum från eleganta Everlife Design. Utforska utbudet av:

 

Everlife Design – köp badrumstillbehör här

Vårt utbud från Everlife passar de flesta. Här hittar du en leverantör där både designen och materialvalen är hållbara, samtidigt som de är fyllda av smarta lösningar.

Letar du efter andra typer av tillbehör, som duschhyllor, handduksstpång eller papperhållarr? Ta dig en titt på resten av vårt utbud. Kontakta oss om du har några frågor om sortimentet av badrumstillbehör från Everlife, eller något annat, vi hjälper dig gärna!