Frost

Det Danska varumärket Frost strävar efter att ständigt möta de senaste trenderna med ett exklusivt utbud av inredningsdetaljer, accessoarer, möbelhandtag och beslag av högsta kvalitet. Badrumsspecialisten erbjuder ett urval av deras produkter som passar i det moderna och exklusiva badrummet.

Stilren inredning till badrummet

Hans Jørgen Frost grundade Frost år 2002 med en vision om att skapa inredningsdetaljer som förenar både funktion och design till hemmets alla rum. Med filosofin ”Keep it simple” strävar företaget efter att erbjuda en exklusiv upplevelse genom sina produkter. Frost ville framhäva den moderna och nutida designen och bli ett ledande namn inom branschen. För att uppnå detta inledde han samarbeten med de framstående danska formgivarna Bönnelycke och Busk + Herzog. Tillsammans byggde de upp en imponerande portfölj av designprodukter som utstrålar elegans och funktionalitet. Frost strävar ständigt efter att vara i framkant när det gäller att möta de senaste trenderna. Varje år lanserar de nya produkter som kompletterar det befintliga sortimentet. Med ett starkt fokus på användarupplevelsen, högkvalitativa material och precision i tillverkningen erbjuder Frost en stilren, funktionell och exklusiv badrumsinredning som är utformad för att passa in i moderna hem.

Hitta din stil! Låt oss inspirera dig.

Det här är Frost

• Exklusiv badrumsinredning
• Stilren, funktionell design
• Högsta kvalitet

Badrumsinredning från danska Frost

Hos Badrumsspecialisten hittar du ett urval av Frosts produktlinjer:

Frost UNU

Minimalistiska hyllor med matchande tillbehör som speglar kännetecknar denna stilrena linje som går att bygga ut i ett helt system. Bønnelycke mdd ligger bakom designen för UNU, som uppfyller badrummets behov av förvaring.

Frost Nova2

Nova2-serien innehåller tidlösa och eleganta tillbehör som olika typer av pappershållare och andra tillbehör som sminkspegel och WC-borste. De tillgängliga ytbehandlingarna bidrar till olika uttryck i produkterna. Bønnelycke mdd står för designen.

Frost Quadra

Ur Frosts serie Quadra erbjuder Badrumsspecialisten snygga pappershållare och handduksstänger. Designen av Bønnelycke mdd bygger på rektangulära former, och ger därmed en modern och stilren effekt.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med ditt köp av produkter från Frost

Badrumsspecialisten finns här för dig som funderar på badrumsinredning från danska märket Frost. Varmt välkommen att kontakta oss så skapar vi ditt drömbadrum tillsammans!