Gessi

Solida råmaterial och en ambition att ta till vara allt spillmaterial genomsyrar den unika designen hos italienska Gessi. I över 20 år har de tillverkat exklusiva blandare med hjälp av solenergi, med en ständigt närvarande omtanke om miljön och framtiden för planeten.

Gessi är varumärket som står för innovativ, italiensk badrumsdesign

Gessi grundades 1992 i Italien. Ända sedan starten har fokus legat på exklusiva lösningar för kök och badrum. Idag är de kända för sin trendiga badrumsdesign som sätter tonen för privata och offentliga miljöer världen över. Inte minst syns företagets design på hotell, span och yachts.

Italiensk design för välbefinnande är Gessis signum

Tänk Italien och tankarna vandrar genast till konst och kultur, god mat, mode och vin – “La Dolce Vita” helt enkelt. Det ljuva livet kan man också applicera på Gessis design, som sätter fokus på välbefinnande, estetisk såväl som bekväm.

Företaget strävar efter att erbjuda en upphöjd nivå av vardagsnjutning, där välbefinnandet omfamnar det inre jaget. Genom att skapa badrumsprodukter för den kreativa och innovativa individen som söker det unika och nyskapande, erbjuder Gessi designlösningar som går bortom konventionella gränser. Trots att deras produkter sticker ut, är de alltid utformade med välbefinnande, miljövänlighet, nya teknologier och material i åtanke.

I Italien, där Gessi tillverkar sina produkter, håller de en hög teknologisk standard samtidigt som de strävar efter minimal miljöpåverkan. Företaget tar ett stort etiskt ansvar och har bland annat investerat i ett innovativt solpanelsystem på sin fabrik för att minska sina koldioxidutsläpp.

Har du långt till Fontana di Trevi? Kika på våra badkar. 

Gessi har designat för Armani och Versace

Även om företaget är relativt ungt, har de etablerat sig som en revolutionerande och framåtblickande visionär, som alltid trotsar ramarna. De suddar ut linjerna mellan mode- och interiörvärlden och har designat skräddarsydda badrum för exempelvis Armanis och Versaces boutiquehotell.

Det är ingen slump att företagets slogan är ”Made in Italy, made in Gessi”.

Gessi står för prisbelönt design

Ett blandare eller dusch från Gessi är mer än bara badrumsinredning – det representerar en skräddarsydd lösning som kombinerar passform med extraordinärt fina linjer och innovativ design. Genom att noggrant utforma varje detalj strävar Gessi efter att skapa en miljö där stil möter funktionalitet på ett harmoniskt sätt. Det är inte förvånande att deras badrumslösningar har vunnit flera prestigefyllda utmärkelser för designkonceptet, exempelvis Red Dot Communication Design Award. Dessa priser erkänner inte bara Gessis estetiska skicklighet utan också deras engagemang för att ständigt pusha gränserna för innovativ design i branschen.

Det här är Gessi

  • badrumsprodukter av hållbara material
  • italiensk design av högsta kvalitet
  • innovativa lösningar

Kontakta oss om du vill ha hjälp med ditt köp av produkter från Gessi

Badrumsspecialisten finns här för dig som funderar på badrumsinredning från italienska märket Gessi. Varmt välkommen att kontakta oss så skapar vi ditt drömbadrum tillsammans!