Gessi

Med ett tydligt miljötänk och unik design har italienska Gessi tillverkat exklusiva blandare i över 20 år. Med hjälp av solenergi görs blandarna av solida råmaterial, alltid med ambitionen att återanvända allt spillmaterial.

Innovativ, italiensk badrumsdesign

Sedan italienska Gessi grundades 1992 har de designat och tillverkat exklusiva badrums- och kökslösningar. Företaget är idag kända för sin trendiga badrumsdesign, i privata som offentliga miljöer. Inte sällan syns Gessis produkter på hotell, span och yachts, till exempel.

Italiensk design för välbefinnande

Gessi vill erbjuda en högre nivå av välbefinnande, ett vardagsnjutande som omfamnar vårt inre jag. De skapar badrum för den kreativa och innovativa individen som vill ha något annorlunda, något nytt. Med Gessi får du designlösningar som går utanför ramarna, men som alltid har tagits fram med fokus på välbefinnande och respekt för miljön, nya teknologier och material.

Det är i Italien som Gessi tillverkar sina produkter enligt höga teknologinivåer och låg miljöpåverkan och de tar ett stort etiskt ansvar. Fabriken har till exempel ett innovativt solpanelsystem som minskar koldioxidutsläppen.

 

 

Gessi står för revolution

Ett badrum från Gessi står för skräddarsydda lösningar med en perfekt passform och extraordinärt fina linjer och de har vunnit många utmärkelser för sin innovativa design, så som Red Dot Communication Design Award.

Även om företaget är relativt ungt, har de etablerat sig som en revolutionerande och framåtblickande visionär, som alltid trotsar ramarna. De suddar ut linjerna mellan mode- och interiörvärlden och har designat skräddarsydda badrum för exempelvis Armanis och Versaces boutiquehotell.

Det är ingen slump att företagets slogan är ”Made in Italy, made in Gessi”.

Det här är Gessi

• badrumsprodukter av hållbara material
• Italiensk design av högsta kvalitet
• Innovativa lösningar