Globo

På den familjeägda fabriken utanför Milano i Italien sker all tillverkning och design hos Globo. Alltid med förstklassig kvalitet och tidlös design, är vi stolta över att erbjuda Globos tvättställ och WC. Italienska premiumprodukter till premiumhem över hela världen.

Globo gör elegant badrumsinredning med omtanke om miljön

Ända sedan 1980 har Globo designat och tillverkat produkter för hygien- och badrumsindustrin. De har kommit att bli en ledande aktör inom sitt område och idag går det att säga att Globos moderna och eleganta produkter är perfekt integrerade med den sofistikerade, nutida interiörstilen.

Hos Globo blir badrummet inte något som ska gömmas undan, utan görs till en upphöjd del av hemmet; det är ett rum som ska ge trygghet och kvalitet samtidigt som man får stil och funktionalitet med Globos produkter.

Visste du att du kan måttbeställa möbler till badrummet hos oss? Ta dig en titt.

Globo är prisade producenter av designade badrumsmöbler

När man köper badrumsmöbler och tillbehör från Globo, så får man produkter från ett exklusivt varumärke som strävar efter det allra bästa. Globo har cementerat sin plats som ett varumärke för de kräsna, med en imponerande samling av utmärkelser och hyllningar för sin oöverträffade kvalitet och design.

En viktig del av Globos framgångssaga ligger i deras outtröttliga fokus på att förbättra värdet av mänskliga resurser och deras harmoniska förhållande till miljön.

Globo omfamnar en miljövänlig inställning och använder enbart de mest förstklassiga materialen för att erbjuda sina kunder en upplevelse av välbefinnande och komfort. Hos Globo handlar det inte bara om att skapa produkter – det handlar om att skapa en livsstil som är både exklusiv och hållbar på samma gång.

Italiensk pålitlig och innovativ design

Det är på den familjeägda fabriken utanför Milano som all designutveckling och tillverkning sker. Inte många italienska tillverkare kan jämföras med vad Globo tillverkar och utvecklar. De är passionerade över att förstå tycke och smak och nya trender och ser på framtiden med ständiga innovationer av process och produktion. Genom Globos idéer, kreativitet och kunskap skapas produkter av högsta kvalitet, som är pålitliga, tekniskt avancerade och eleganta, alltid med en fantastisk design.

Det här är Globo

  • Elegant, italiensk design
  • Badrumsinredning av hållbara material
  • Tekniskt avancerade och innovativa lösningar

Kontakta oss om du vill ha hjälp med ditt köp av produkter från Globo

Badrumsspecialisten finns här för dig som funderar på badrumsinredning från det italienska märket Globo. Varmt välkommen att kontakta oss så skapar vi ditt drömbadrum tillsammans!