Globo

Hos italienska Globo finner du tvättställ och WC i modern och tidlös design, alltid med förstklassig kvalitet. All designutveckling och tillverkning sker på den familjeägda fabriken utanför Milano.

Elegant badrumsinredning med miljön i fokus

Sedan starten 1980 har Globo kommit att bli ledande inom hygien- och badrumsmöbelindustrin. Globo ser badrummet som en viktig del av hemmet; det är ett rum som ska ge trygghet och kvalitet, stil och funktionalitet. De är en betydande producent av badrumsmöbler och tillbehör och har belönats och hyllats med många priser för sin höga kvalitet och design. En del av Globosta framgångssaga beror på deras ständiga fokus på att öka värdet på mänskliga resurser och deras balanserade förhållande till miljön. Globo har ett miljövänligt tillvägagångssätt och använder de mest raffinerade materialen för att ge sina kunder välbefinnande och komfort.

Globos moderna och eleganta produkter är perfekt integrerade med den sofistikerade, samtida interiören.

 

Italiensk, pålitlig och innovativ design

Det är på den familjeägda fabriken utanför Milano som all designutveckling och tillverkning sker. Inte många italienska tillverkare kan jämföras med vad Globo tillverkar och utvecklar. De är passionerade över att förstå tycke och smak och nya trender och ser på framtiden med ständiga process- och produktionsinnovationer. Genom Globos idéer, kreativitet och kunskap skapas produkter av högsta kvalitet, som är pålitliga, tekniskt avancerade och eleganta, med en fantastisk design.

Det här är Globo

• Elegant, italiensk design
• Badrumsinredning av hållbara material
• Tekniskt avancerade och innovativa lösningar