Imperial

Engelska Imperial tillverkar exklusiva tvättställ och WC i klassiskt emaljerat porslin som andas sekelskiftesdesign och gediget hantverk.

Badrumsmöbler med hantverk och kvalitet

Imperials kollektioner är för dem som uppskattar brittisk kvalitet och individualitet. Den typ av hantverk som ingen maskin kan replikera. Som den felfria, jämna ytan under lager på lager av Imperials fantastiska lasyr. Denna höga nivå av kvalitet sträcker sig över hela Imperials sortiment, från handgjorda badrumsmöbler som är tillverkade enligt det traditionella sättet med fogat massivt trä och äkta träfanér, till styrkan i detaljerna i gjuten mässing, tillverkade för att hålla en livstid. Eller längre.

Imperial badrumsmöbler är brittiskt hantverk när det är som bäst

Imperial är grundat på brittiska värderingar. Beläget i Aldridge, en historisk stad i hjärtat av England känd för sin rika historia av keramik- och tegelproduktion, är Imperial noga med att hålla det lokala hantverket vid liv.

Det här är Imperial

  • Traditionellt hantverk: Imperials badrumsmöbler tillverkas enligt det traditionella sättet med fogat massivt trä och äkta träfanér. Varje möbel är skapad med omsorg och expertis, vilket ger en unik touch till varje liten detalj.
  • Hållbara material: Vi kompromissar aldrig när det gäller materialval. Våra möbler är tillverkade för att hålla, och det märks på kvaliteten. Varje komponent är noggrant utvald för sin hållbarhet och skönhet, från träet i våra skåp till mässingsdetaljerna.
  • Brittiska värderingar: Imperial är rotat i brittiska värderingar och bär med stolthet sitt arv.

Badrumsmöbler från Imperial hittar du hos Badrumsspecialisten

Är du intresserad av Imperials badrumsmöbler? Ta kontakt med Badrumsspecialisten så berättar vi mer om hur Imperial kan bidra till ditt drömbadrum!