Inbani

Inbani tillverkar exklusiv badrumsinredning i modern stil med naturliga material i fokus. I sortimentet hittar du handfat av sten och möbler med lådfronter med struktur av trä. Allt i en modern, avskalad design.

Detta varumärke säljer

BadkarBänkskivorSpegelskåpTvättställSpeglar

Inbanis vackra tvättställ

Badrumsspecialisten är stolta över att kunna erbjuda Inbanis fina produkter. Deras tvättställsskålar är helt gjorda i marmor, och drar tankarna till naturliga klippblock och fritt flödande källor.

Stilen lyfter varje modernt inrett badrum med sin stilrena och samtidigt taktila känsla som lockar till beröring.

Det här är Inbani

Ungdomliga och dynamiska, men med en hel del erfarenhet sedan grundandet 2004. Så beskriver sig spanska Inbani själva. Sedan dess har företaget bara vuxit och är nu en trendsättare och ledare inom sitt fält: vacker och modern inredning till badrum. Inbanis stil uppskattas världen över och de finns i över 60 länder.

Design och kvalitet ihop med komfort och med det estetiska uttrycket som huvudfokus är detta spanska varumärkes melodi. Samtidigt har man satsat stort på forskning och produktutveckling som ett steg mot en mer hållbar värld.

  • Exklusiv badrumsinredning
  • Naturliga material
  • Vackra tvättställ
  • Ungdomlig och dynamisk
  • Global närvaro

 

Ta kontakt med Badrumsspecialisten för Inbani badrumsinredning

Är du intresserad av Inbanis tvättställsskålar eller andra produkter? Ta kontakt med Badrumsspecialisten så berättar vi mer om Inbani och vad deras produkter kan göra för ditt badrum.