Keuco

Tyska Keuco har ett brett sortiment av speglar, spegelskåp och badrumsmöbler. Keuco samarbetar med flera framstående designers för att skapa hållbara produkter i tidlös design.

Design + smarta funktioner = Keuco

Sedan Keuco grundades 1953 har design och funktion alltid spelat en avgörande roll. De eftersträvar att produkterna måste kombinera estetisk tilltalande form med smart funktionalitet. Deras samarbeten med designers är numera en lång tradition; redan på 1970-talet samarbetade Keuco med Luigi Colani och tillverkade tillbehör, lampor och speglar till det berömda ”Colani-badrummet”, det första kompletta badrummet som utvecklades i samarbete med Volleroy & Boch och Grohe. Andra anmärkningsvärda designsamarbeten är med Matteo Thun, Christoph Ingenhoven, Reiner Moll och Dominik Tesseraux.

Badrumsinredning av enastående kvalitet

Det är synergin mellan innovation, passionerade medarbetare, ”Made in Germany”-produktionen och anmärkningsvärda designers som gör att Keuco idag producerar kompletta badrumsinredningar med en enastående kvalitet.

Tillsammans med Dominik Tesseraux har flera kompletta badrumsserier tillverkats som förenar alla produktgrupper i en integrerad design: Inredning och tillbehör, ljus och speglar, spegelskåp, badrumsmöbler och tvättställ. Detta integrerade tänkande, som syftar till att skapa kompatibla, exceptionellt formade lösningar för allt som rör just tvättställ, återspeglas i Keuco Editions.

Prisad badrumsinredning

Många av Keucos innovativa koncept och produkter för badrumsinredning har mottagit aktningsvärda designpriser, så som Red Dot Award, Design Plus Award, german Design Award, IF Design Award och Iconic Award. Och det är kanske inte så konstigt. Keucos produkter imponerar kunderna med sin fantastiska design, användarvänlighet och sofistikerade teknik. Målet med ständig förbättring ligger till grund i varje ny utveckling från denna leverantör av kvalitetsbadrumsmöbler.

Funktionella badrumsmöbler

Keuco tillverkar praktiska funktioner i sin design så som stöldsäker toalettpappershållare, extremt långvariga LED-ljuskällor och IXMO-beslag som kombinerar flera funktioner för små utrymmen. Detta är karaktäristiskt för Keucos utveckling.

Samtliga av Keucos produkter är utvecklade, designade, planerade och tillverkade i deras hemland Tyskland.