Modular Lighting Instruments

Modular Lighting Instruments (Supermodular) skapar lampor och arkitektonisk belysning i modern och kreativ design med nästintill oändliga variationsmöjligheter.

Detta varumärke säljer

Belysning

Trendsättande belysning sedan 1980-talet

I mer än 40 år har belgiska Modular Lighting Instruments varit en verklig pionjär och trendsättare inom arkitektonisk belysning. De har satt sin prägel med djärva mönster och innovativa teknik. Företaget har utformat en ljusmetod där kreativitet och högteknologi är i en perfekt symbios. De ser inte bara belysning som ett praktiskt krav, utan att verktyg för att kombinera funktionalitet med personlighet.

Innovativ belysning med minimalistisk design

Med innovativa material, neutrala färger, naturliga former, ljusa linjer med ljusa former som inte tynger ner ett litet utrymme eller skarpa konturer med starka toner för att fysiskt imponera i ett stort utrymme. Modular Lighting Instruments produkter utformas för att kunna anpassas till den miljö de placeras i.

Modular Lighting Instruments produkter utformas för att kunna anpassas till den miljö de placeras i. När det till exempel finns för lite utrymme på golvet, sker belysningen från taket eller väggarna, med infällda lampor, vägglampor och eleganta och lätta lampor vars minimalistiska design ger volym och karaktär till sin omgivning.

Modular Lighting Instruments känsla för detaljer går så långt att även sidorna och detaljerna i produkterna dolds; till exempel används magnetplattor för att dölja skruvar och trådar, aluminium istället för plast, som i slutändan ger optimal effekt av LED-tekniken… Detaljer som gör skillnad och ger en överlägsen kvalitetsprodukt.

”Den perfekta belysningen är den du inte märker.”
– Modular Lighting Instrument