Simplehuman

Hos Simplehuman finner du innovativa sminkspeglar med sensor, som anpassar ljusstyrkan efter dina behov. Speglarna är uppladdningsbara och kan bl.a. simulera naturliga ljusförhållanden.

Smarta sminkspeglar för perfekt resultat

Med Simplehumans innovativa sminkspeglar får du en bättre upplevelse med din make-up. De flesta spegellampor innehåller inte hela färgspektret, vilket gör det mycket svårt att se subtila variationer i din make-up-ton och under fel belysning kan ögat lätt luras. Med Tru-lux ljussystem simuleras naturligt solljus för att ge den ljusaste, mest färgkorrigerade framtoningen. De kan också simulera nattljus.

Simplehuman har den grundläggande tanken om att det vardagliga livet har utrymme för förbättringar. Genom att lösa enkla och ofta förbisedda problem, effektiviserar de våra dagliga sysslor i badrummet.

Produkterna är enkla, funktionella och byggda för att hålla. Simplehuman skapar bara produkter som de själva älskar att använda. Och inget lämnas åt slumpen.

 

Speglar med innovativ teknik

Sminkspegeln Wide, till exempel, har ett brett betraktningsområde och vikbara sidopaneler, vilket ger dig en fantastisk överblick från alla vinklar. Spegeln tänds automatiskt när ditt ansikte närmar sig den, och med spegelns mjuka larmfunktion som blinkar, påminner den dig när det är dags att gå.

Andra tekniska funktioner som du finner i Simplehumans speglar är wi-fi, inbyggd Alexa och högtalare. Här får du speglar som är en helhetsupplevelse, helt enkelt.