Unidrain

Golvbrunnarna från Unidrain skapar eleganta och funktionella lösningar för alla badrum. Oavsett vilket avlopp du föredrar får du ett exklusivt och säkert golvavlopp som passar alla konstruktioner.

Arkitekten Claus Dyre utvecklade år 2003 ett linjeavlopp för placering mot väggen. Detta blev starten för Unidrain. Det har tillkommit många produkter sedan dess, alla med fokus på funktion och design.

Golvavlopp som vunnit designpriser

Alla Unidrain-produkter är utvecklade av danska arkitekter, i nära samarbete med experter på våtrumsteknik. Företagets golvavlopp har erhållit många internationella designpriser, så som iF product design award och Den Danske Designpris. 2015 fick Claus Dyre Villum Fondens Bygningskomponentpris för att ha uppfunnit linjegolvavloppet.

Unikt golvavloppssystem

Golvavloppen från Unidrain kan användas i alla typer av byggnader; vid nybyggnation och renovering, i privata som offentliga byggnader. Unidrains unika golvavloppssystem har snabbt blivit förstahandsvalet för byggbranschen och har blivit synonymt med moderna golvbrunnar, placerade emot väggen.

 

Företagets produkter finns idag över hela världen och är ett bevis på Unidrains ambition att inte bara erbjuda det mest populära golvaloppssystemet, utan även vara den prioriterade leverantören inom badrumsområdet.