Villeroy & Boch

Villeroy & Boch erbjuder vackra badkar i tidlös och klassiskt modern design för inbyggnad. Badkaren tillverkas i akryl för att skapa en varm, mjuk och slät känsla samtidigt som de är lätta att rengöra.

Premiummärke av badrum

Keramikproducenten Villeroy & Boch grundades 1748 av François Boch och var då ett krukmakeri. 1836 slog sig företagen Villeroy och Boch samman och vid sekelskiftet 1900 började företaget sin tillverkning av sanitetsporslin i stor skala. Idag är Villeroy och Boch ett erkänt internationellt livsstilsvarumärke. Företaget är ett av de få premiummärken som är djupt rotat i europeisk kultur och som vet hur de ska bevara sin identitet, samtidigt som de följer tidens trender.

Innovation, designkännedom, rötter och genuinitet ses i varje produkt som Villeroy & Boch presenterar. Företaget är representerat i över 125 länder med sina badrums- och hälso- och porslinsprodukter.

 

Badrummet en oas för välbefinnande

Än idag, mer än 250 år senare, är Villeroy och Boch ett familjeägt företag. Deras känsla för design, stil, kvalitet och enastående produkter gläder och inspirerar kunder över hela världen. Inom badrum och hälsa erbjuder Villeroy och Boch produkter av hög kvalitet, utformade för att förvandla badrummet till en elegant och funktionell oas av välbefinnande.