X-Frame

X-Frame är världens första helt integrerade handdukstork, där den eleganta frontpanelen går att beställa i ett antal utföranden. X-frame erbjuder även måttbeställda speglar med svävande belysning.

Världens första integrerade handdukstork

X-frames innovativa handdukstork andas stil, kvalitet och elegans. Detta är världens första helt integrerande handdukstork, vilket betyder att den är helt infälld i väggen. Det enda du ser är en tunn frontpanel utanpå kaklet, där du genom en diskret panel ställer in timer och önskad värme etc.

Med X-frame får du genomtänka funktioner och detaljer och inte minst – valmöjligheter. Du kan själv välja material och färg på fronten, antalet krokar från tre olika serier, krokarnas färg… Det gör att du får en design som matchar just ditt badrum och din personliga smak.

Innovativa badrumsspeglar från X-frame

Med sin dolda upphängning och innovativa design, erbjuder X-frame även eleganta badrumsspeglar. 2V LED-belysningen har lång livslängd och låg energiförbrukning och genom att belysningen är monterad i en opallist bakom det frostade glaset, ger spegeln ifrån sig ett behagligare sken.

 

Innovativa tillval med X-frames badrumsspeglar

  • Heater gör spegeln immfri
  • För sekelskiftesbadrummet finns spegelglaset Antic look, en nytillverkad spegel som ger en känslan av att vara en gammal spegel
  • Spegelglasen tillverkas i många olika färger för att passa alla tänkbara badrumsmiljöer; Med ett gråtonat spegelglas får du till exempel en modern och råare känsla
  • Skyddsfolieringen gör att spegelglaset hålls ihop vid en eventuell olyckshändelse