Duravit

Djärvt designade tvättställ och WC har med åren blivit Duravits signum - utan att kompromissa med varken funktionalitet eller innovation. Bland annat har Duravit samarbeten med kända designers så som Philippe Starck.

Duravit startades 1817 i tyska Hornberg när Georg Friedrich Horn byggde en lergodsfabrik som fokuserade på tillverkning av porslin. 1956 utvecklades produktionen och produktsortimentet utvidgades till att även innefatta sanitetskeramik. Det blev Duravits plattform för framtida framgångar.

Duravit kommod

Spana in kommoden Zencha från Duravit! Med sin minimalistiska design ger de en svävande illusion. Kommoden går att få i olika storlekar och träslag, för att passa dina önskemål.

Duravit tvättställ

Badrumsspecialisten erbjuder flera modeller av Duravits tvättställ. De raka, exakta kanterna bidrar till det distinkta och exklusiva utseendet. De rektangulära eller exakt rundade formerna för tankarna bort från allt vad standard heter.

Duravit WC

Toalettstol från Duravit kännetecknas av att både stol och lock är platt. Vi erbjuder både golvstående och vägghängda WC, men gemensamt för alla modeller är det harmoniska och eleganta uttrycket.

Badrumsdesign med funktion och kvalitet

Varje designer hos Duravit är specialist inom sitt område och är en innovatör med känsla för god design. Designen sker aldrig på bekostnad av det praktiska. Dessutom har Duravit en pågående dialog med sina partners och återförsäljare för att du som kund ska få dina behov och krav uppfyllda. Duravit ser att god badrumsdesign är som bäst när den är skapad för att passa alla individuella smaker. Vi är glada att kunna erbjuda tvättställ, WC, kommod och hela möbelpaket från Duravit.

Det här är Duravit

– Innovativ badrumsinredning
– Funktionellt och hållbart
– Naturresursbesparande produkter

Duravit och miljön

Duravit gör allt de kan för att skydda naturliga element såsom vatten, luft och jord, vilket innebär resursbesparande tillverkningsmetoder. Tekniker såsom vattenbehandling och värmeåtervinning är exempel på sådana, liksom att produkterna är vattenbesparande. Oavsett vilken tillverkningsprocess Duravit använder, ser de till att naturresurserna används på ett ansvarsfullt sätt.

Välj bland olika modeller av Duravit tvättställ och WC

Duravits tvättställ och kommoder har djärv design, vilket med åren har blivit Duravits signum. Bland annat har företaget samarbeten med kända designers såsom Philippe Starck. Resultatet är badrumstillbehör med en perfekt balans mellan funktionalitet och innovation. Ett vackert handfat som är enkelt att rengöra är viktigt för att uppnå en trivsam vardag. Hos Badrumsspecialisten hittar du Duravits tvättställ i flera varianter och storlekar för att kunna passa i alla typer av badrum. Utforska gärna våra väggfasta tvättställ och tvättställsskålar som du fäster ovanpå en bänkskiva. Vi erbjuder även vägghängd WC och möbelpaket för badrum.