Tylö

Nordiska TylöHelo är världsledande inom tillverkning av aggregat för torrbastu, ångbastu och basturum. TylöHelo erbjuder även en mängd tillbehör och accessoarer för din bastu.

Tylö + Helo = En världsledande tillverkare av bastu och ångbad

Efter att ha varit två separata företag bildade Tylö of Sweden och Helo of Finland 2017 TylöHelo. Idag är företaget en världsledande tillverkare av bastu och ångbad.

Förtaget grundas av värderingar som innovativa idéer, beslutsamhet och visioner, vilket återspeglar sig i deras väldesignade och hållbara produkter.

Tylö – moderna wellness-produkter med tradition

Tylö grundades av Sven-Olof Janson, en elektriker som med hjälp av sin uppfinningsrikedom och motivation utvecklade mindre och effektivare värmeelement för egenutvecklade maskiner. Efter en lokal affärsmans utmaning byggde han 1951 en billigare, men bättre, bastu.

Idag innefattas Tylös portfölj av ett komplett utbud av moderna wellness-produkter, som grundas i tradition och arv, men som alltid anpassas för att uppfylla kundens skiftande krav.

 

Helo – Bastuaggregat från Finland

Helo är Finlands äldsta tillverkare av elektriska bastuaggregat och är synonymt med mångsidighet. Ett Helo bastuaggregat tar den dagliga bastuupplevelsen till en ny nivå, med sin vackra design och innovativa funktioner.

Med sin BWT-funktion (Big Water Technique) går de i bräschen för bastuupplevelsen, med möjligheten att skapa flera olika upplevelser genom ett enda bastuaggregat. Välj själv, om aggregatet ska vara torrt, fuktigt, varmt, med ånga… eller en helt annan kombination.