Astro

Astro har sedan 1997 skapat belysning med stor passion för kvalitet och precision. Astros kreativa måtto har varit konstant sedan start - god design kräver enkelhet.

Sedan 1997 har Astro skapat belysning med stor passion för brittisk design, kvalitet och precision. Astros kreativa måtto har varit konstant sedan start – god design kräver enkelhet.

Innovativ och elegant badrumsbelysning

Det började i Harlow, norr om London, när John Fearon och James Bassan 1997 gick samman och startade Astro. Där vissa såg de nya bestämmelserna för belysning som ett problem, såg Astro möjligheter.

Den numera ikoniska Arc-spotlampan blev hjärtat i Astros rena design och innovativa tänkande och var den första lampan som kombinerade ny teknik med en modern och arkitektonisk look. Astro blev det självklara valet för badrumsbelysning och har idag det största utbudet på marknaden för hemmets mest personliga utrymme.

 

Med sitt unika formspråk och nytänkande design har Astro blivit ett av Storbritanniens främsta tillverkare av modern belysning. Deras breda sortiment gör det enkelt att skapa en enhetlig belysning, som talar samma, eleganta formspråk.

Belysning tillverkat med hållbarhet i fokus

Astro har sedan start fokuserat på att samarbeta med rätt människor, det lokala samhället och med noggrant utvalda tillvägagångssätt för att minimera sin miljöpåverkan. Astro strävar efter att bli en hållbar verksamhet under många år framöver.

Det här är Astro

• Belysning med modern och nytänkande design
• Storbritanniens främsta tillverkare av modern belysning
• Fokuserar på en tillverkning med minimal miljöpåverkan