Astro

Astro har skapat badrumsbelysning sedan 1997 med stor passion för kvalitet och precision. Astros kreativa måtto har varit konstant sedan start – riktigt god design kräver enkelhet.

Innovativ och elegant badrumsbelysning

Det började 1997 i Harlow, norr om London, när John Fearon och James Bassan grundade Astro för tillverkning av badrumslampor.

Den numera ikoniska Arc-spotlampan blev hjärtat i Astros rena design och innovativa tänkande. Arc var den första lampan som kombinerade ny teknik med en modern och arkitektonisk look. Astro blev därmed det självklara valet för lampor i badrum och erbjuder idag marknadens största lamputbud för hemmets mest personliga utrymme.

En av Storbritanniens främsta lamptillverkare

Med sitt unika formspråk och nytänkande design har Astro blivit ett av Storbritanniens främsta tillverkare av modern belysning. Deras sortiment gör det enkelt att skapa ett enhetligt rum som talar samma, eleganta formspråk. Utforska till exempel Nagoya sminkspegel, Mashiko vägglampa eller Kiwi taklampa.

Astro badrumsbelysning – producerat med hållbarhet i fokus

Astro har sedan start fokuserat på att samarbeta med skickliga designers och det lokala samhället, samt valt noggrant utvalda tillvägagångssätt för att minimera sin miljöpåverkan. På så vis säkrar Astro en hållbar verksamhet under många år framöver.

Lyft ditt hem med Astro badrumslampor

Astros badrumslampor är ett perfekt val när du vill ha ett badrum med ren och balanserad design som lyfter vardagen. Med Astro får du:

  • badrumslampor med modern och nytänkande design
  • Storbritanniens främsta tillverkare av modern belysning
  • tillverkning med minimal miljöpåverkan.

Utforska gärna vår inspirationssida för idéer och tips.

Har du frågor om frakt eller montering? Läs gärna våra vanliga frågor och svar.