Dornbracht

Tyska varumärket Dornbracht står för högkvalitativ tillverkning och flerfaldigt prisbelönt design. Dornbracht erbjuder blandare för badrum och kök skapade av Sieger Design.

Banbrytande, funktionell design

Grundat 1950 har tyska Dornbracht tillverkat blandare av absolut högsta klass, drivna av trender och utveckling. I deras fabrik i den tyska staden Iserlohn tillverkas deras premiumprodukter. Dornbracht har vunnit många priser för sin innovativa och banbrytande design, kombinerat med god estetik och funktion. Deras produkter passar den kvalitetsmedvetna, liksom den designintresserade.

Dornbracht designar inte bara produkter, de vill skapa ikoniska produkter som berikar ditt liv varje dag i många år framöver. För att uppnå detta har de definierat sina designprinciper i samarbete med sin långvariga partner Sieger Design. Här räknas varje liten detalj och designen kompromissas aldrig för att nå ett enklare resultat.

 

Blandare som tar för sig

Produkterna är originella med en stark personlighet. De förkroppsligar alltid en särskild karaktär och istället för att vara formlösa och slumpmässiga, är designen slående med sina skarpa linjer och exceptionella finish. Resultatet blir exklusiv badrumsinredning som är både före sin tid, liksom helt tidlös.

Det här är Dornbracht

– Blandare av högsta klass
– Innovativ design som tar för sig
– Genomtänkta produkter ner till varje liten detalj