Dornbracht

Dornbracht erbjuder blandare för badrum och kök, skapade av Sieger Design. Varumärket Dornbracht står för exklusiv tysk badrumsinredning och flerfaldigt prisbelönt design. I sortimentet hittar du allt från väggmonterade blandare till eleganta handduschset.

Blandare för den kvalitetsmedvetna och designintresserade

Dornbracht har erbjudit blandare av finaste kvalitet sedan 1950. Det började som ett familjeföretag i den tyska staden Iserlohn, och har idag vuxit till ett prisbelönt och globalt varumärke. Dessutom pågår samarbeten med designers för att skapa produkter som är eftertraktade av kvalitetsmedvetna badrumsentusiaster.

Dornbracht vill skapa ikoniska badrumsmöbler som berikar ditt liv varje dag i många år framöver. För att uppnå detta har de definierat sina designprinciper i samarbete med sin långvariga partner Sieger Design. Här räknas varje liten detalj och designen kompromissas aldrig bara för att nå ett enklare resultat. 

Exceptionell finish och skarpa linjer

Produkterna är originella med en stark personlighet. De förkroppsligar alltid en särskild karaktär och istället för att vara formlösa och slumpmässiga, är designen slående med sina skarpa linjer och exceptionella finish. Resultatet blir exklusiva tyska badrumsmöbler som är både före sin tid, liksom helt tidlös.

Aktivt hållbarhetsarbete

Dornbracht är måna om att ta ett aktivt ansvar när det gäller hållbar tillverkning. Företaget har varit koldioxidneutrala sedan slutet av 2021 samt driver storskaliga vatten- och energisparprojekt. Ett av Dornbrachts hållbarhetsprojekt går ut på att omarbeta begagnade Dornbrachtprodukter och förlänga livet på dessa.

 

Väggmonterade blandare med känsla av diskret lyx

Varje produkt kontrolleras för hand och för att få fram rätt lyster på sina ytor är Dornbracht kända för att använda 23-karat guld som ytbehandling. Oavsett om du söker väggmonterade blandare eller WC-borste gör den höga kvaliteten och medvetna designen Dornbracht till ett självklart val. Du hittar också:

Badrumsspecilisten är stolta över att erbjuda blandare från Dornbracht

Med Badrumsspecialisten sätter du guldkant på vardagen. Du får:

  • blandare av högsta klass 
  • innovativ design som tar för sig 
  • genomtänkta produkter ner till varje liten detalj

Utforska gärna vår inspirationssida för idéer och tips. Har du frågor om frakt eller montering? Läs gärna våra vanliga frågor och svar.