Geberit

Geberit står för innovation, kunskap och komfort. Geberits WC-fixturer, spolknappar och duschtoaletter tillverkas av hållbara material som skapar balans mellan elegant design och enastående funktion.

Badrumsmöbler med design och funktion av högsta kvalitet

Geberit grundades 1874 av Caspar Melchoir Gebert i Rapperswil, Schweiz. 1864 lanserade företaget den första väggmonterade toalettstolen med dold cistern.

Geberit är idag marknadsledande av sanitetsprodukter. En av anledningarna till det är att Geberit alltid fokuserar på den senaste tekniken och svarar upp till marknadens efterfrågningar. Geberit har länge varit kända för sina lättinstallerade och pålitliga helhetslösningar, alltid med innovation och funktionalitet i fokus. Företaget skapar pålitliga lösningar med en enastående komfort och hållbarhet.

Genom att Geberit kombinerar sin expertis inom sanitetsteknik med design och innovativa funktioner, öppnas helt nya möjligheter till planering, design och installation av badrummet.

 

Sanitetsprodukter med fokus på hållbarhet

Just hållbarhet har alltid legat Geberit varmt om hjärtat och utgör en betydande del av företagets identitet. De lägger stor vikt vid att balansera ekonomiska och sociala frågor med hänsyn till miljön. De skapar miljövänliga, resursbesparande och hållbara produkter genom produktionsprocesser som minimerar vatten- och energiförbrukning. Geberit lägger en stor del av sin verksamhet på utbildning och sociala projekt kring ämnet vatten.

Inom Geberit ingår även Ifö och IDO.

Det här är Geberit

• Badrumsprodukter av hållbara material
• Innovativ design
• Lättinstallerade, pålitliga lösningar