Haven

I Oskarström i Halland skapar svenska Haven klassiska badrumsmöbler såsom speglar, tvättställ, underskåp och högskåp. Möblerna görs i mjuka färger med ursprung i japansk och skandinavisk designtradition.

Smarta, flexibla förvaringssystem

Haven vill att det harmoniska, minimalistiska intryck som deras badrumsmöbler förmedlar ska bestå även när människorna kommer in i bilden. För Haven är det första intrycket viktigt, men även det andra, tredje och fjärde. Det är det som avgör hur det är att leva i badrummet.

Haven skapar naturinspirerade möbler med medvetna detaljer, möbler att leva med, inte bara som är fina att se på. Möblerna ger ett solitärt uttryck och är designade med smarta och flexibelt flyttbara förvaringssystem, som kan användas i andra rum än i just badrummet.

 

Badrum som präglas av unik design

Tack vare designsamarbetet med Note Designstudio får du ett unikt Haven badrum. Högkvalitativa badrumsmöbler med det bästa ur hantverkstraditionerna, kombinerat med en unik design från en av världens mest framstående designstudios gör att du kommer längta till din badrumsstund.