INR

INR skapar nästa generations badrumsinredning i nordisk design med intelligent insida och i hållbara material. Hos INR finner du möbler, tvättställ och måttbeställda duschväggar.

INR skapar skräddarsydda duschlösningar

INR skapar skräddarsydda duschlösningar, badrumsinredningar och accessoarer med den främsta kvalitén som Norden kan erbjuda och ett hantverk i detaljerna. INR vill ge dig lösningar som blir till investeringar i ditt högst privata välbefinnande. Millimeteranpassade duschväggar och möbler att njuta av, möbler att leva med. Möbler med ett ”Care less”-tänk; En skvätt rödvin på bänkskivan på fredag kväll eller en våt handduk på fel ställe, det spelar ingen roll. INR:s lösningar gör att vi kan lägga fokus på vad som egentligen är viktigt; livet utanför badrummet.

INR historia – Från glasväggar till badrum

Det var på 1980-talet som två designentreprenörer i Skåne började med att skapa glasväggar för kontor och hotell; önskade lösningar som inte fanns på marknaden.

Firman, som då hette Inredningsglas, ruskade om i branschen med sina skräddarsydda lösningar. Från att bara ha fått beställningar från proffs, började konsumenter via utvalda återförsäljare att handla kundanpassade glaslösningar i hela Norden.

Inredningsglas + Aspen = INR

Drygt 10 år senare fick den innovativa designen från INR ge liv åt våra svenska badrum, medan småländska Aspen tillverkade sina första badrumsmöbler. De färdigmonterade och högkvalitativa möblerna med smarta detaljer gav Aspen en stor skjuts i karriären. Gemensamt för de båda varumärkena var idén om att tillfredsställa ett behov av innovativ badrumsinredning, tillverkad efter nordisk designtradition, men med en modern och kreativ twist. Aspen och INR blev senare ett gemensamt varumärke: INR – Iconic Nordic Rooms.

Det här är INR

  • ​​Skräddarsydda badrumsinredningar
  • Investering i personligt välbefinnande
  • ”Care Less”-tänk
  • Historia och innovation
  • Nordisk designtradition
  • Står för Iconic Nordic Rooms

Kontakta Badrumsspecialisten för att ta del av inredningen från INR

Är du intresserad av INR:s fina badrumsinredning? Ta kontakt med Badrumsspecialisten så berättar vi mer om INR och vad deras produkter kan göra för ditt badrum.