Hansgrohe

Modern men tidlös design och hög komfort är resultatet när Hansgrohe och Axor tagit fram duschar, blandare och tillbehör i samarbete med designern Philippe Stark.

Revolutionerande familjeföretag

1901 var året som Hans Grohe grundade företaget och sammanförde sitt för- och efternamn till företagsnamnet. Troligtvis hade han ingen aning om att han då lade grunden för två av de idag största och mest innovativa VVS – och sanitetsföretagen i världen.

Hans Grohes näst äldsta son Frederich lämnade familjeföretaget 1936 och startade Grohe, som idag – precis som Hansgrohe –  är världsledande. När den andra sonen Klaus tog över familjeföretaget började han ett prisbelönt samarbete med den tidens kända designers, vilket gav produkter som revolutionerade branschen. Och det gör de än idag.

Skarvfri rengöring förenklar städningen och livet

Hansgrohes produkter är kända för sin smarta design och sofistikerade linjer som förhöjer utseendet på vilket badrum som helst. Men det är inte bara utseendet som imponerar – när det är dags att rengöra produkterna, kommer du inte att stöta på några svårigheter med smutsiga hörn eller kalkavlagringar. Tack vare den innovativa stålformen i silikon är rengöringen enkel och smidig. Denna banbrytande design, som bär det passande namnet Hansgrohe QuickClean, är en patenterad lösning som verkligen gör livet enklare för användarna.

Låt dig inspireras av andra vackra badrum.

Innovation och design i samspel

I Hansgrohes sortiment finns ett brett utbud av fantastiska tekniklösningar och praktiska detaljer som förbättrar din duschupplevelse. Tänk dig en dusch som alltid håller vattnet vid en jämn temperatur eller möjligheten att välja mellan flera olika vattenstrålar med bara ett enkelt knapptryck. Njut av en avkopplande duschupplevelse där vattnet faller som ett harmoniskt regn över dig, eller av andra lösningar som för tankarna till ett spabesök. Med Hansgrohe blir din dusch mer än bara en dusch – den blir en upplevelse att se fram emot varje dag.

 

Hansgrohe sätter standarden

Hansgrohes tvättställsblandare är banbrytande och har satt en ny standard på marknaden. Deras sortiment erbjuder blandare som överträffar alla förväntningar – de är precis de blandare man alltid har drömt om men aldrig trott skulle finnas tillgängliga. Att tvättställsblandare är en av Hansgrohes mest framträdande produktgrupper beror på deras passion för design, innovation och kärlek för detaljer. Allt detta i kombination gör att varje blandare är utformad för att ta marknaden till en ny nivå av stil och funktionalitet samtidigt som de prioriterar miljömedvetna och vattenbesparande lösningar. Hos Hansgrohe är det inte bara en blandare – det är ett verk som förvandlar badrummet till en plats för både skönhet och hållbarhet.

Det här är Hansgrohe

  • Marknadsledande av sanitetsprodukter
  • Innovativ design med smarta lösningar
  • Vattenbesparande, hållbara produkter

Kontakta oss om du vill ha hjälp med ditt köp av produkter från Hansgrohe

Badrumsspecialisten finns här för dig som funderar på badrumsinredning från det tyska märket Hansgrohe. Varmt välkommen att kontakta oss så skapar vi ditt drömbadrum tillsammans!