BB Sweden

Bäccman & Berglund Sweden erbjuder beslag med fokus på knoppar, krokar och handtag. BB Sweden grundades 2008 och säljer idag beslag över hela världen. Kärleken till metaller, passionen för form och ambitionen att ge varje produkt en hög finish och exklusiv känsla, gör att du får helt unika kollektioner att välja mellan.

Detta varumärke säljer

Krokar & handdukshängare

Exklusiva handtag och knoppar

Bäccman & Berglund Sweden kombinerar genuint hantverk med nytänkande design i klassiska material. Hos BB Sweden hittar du moderna men ändå tidlösa produkter av högklassiga solida material som är hållbara i många år.

Svensk tillverkning i äkta solida material

Oavsett om du söker handtag eller knoppar till badrumshylla, högskåp eller garderob hittar du dina nya favoriter hos BB Sweden. Botanisera bland snygga beslag med handpolerade detaljer i äkta solida material. Vi erbjuder exempelvis äkta mässingsknoppar utan någon ytbehandling, likaså knoppar i koppar, rostfritt stål och aluminium. Allt tillverkat i Sverige med hög kvalitet i varje steg.

Vackra knoppar till badrumshyllor

Nya knoppar är ett smart och snabbt sätt att få en ny look hemma. Förutom att förnya badrummet kan du även förgylla garderober och byråer med en ny möbelknopp. Många av knopparna kan du dessutom kombinera tillsammans med handtag i samma serie. Möjligheterna är oändliga!

Hur väljer jag knopp och handtag?

Vilken stil har du i hemmet? Det är bra att fundera över om du vill ha beslag som passar en mer lantlig eller kanske skandinavisk inredningsstil. Modernt sofistikerat eller enklare med charm som smälter in? Polerad mässing är ett elegant material som förgyller och lyfter rummet.

Beroende på om du väljer en större eller mindre storlek till luckans mått kan det skapa ett visst intryck. Om du lyckas balansera stil, materialval och storlek så hittar du sannolikt beslag som kommer passa in i hemmet i många år framöver. Men oftast räcker det med att bara ta det beslag du tycker är snyggt.

Vi är stolta över att erbjuda Bäccman & Berglund Sweden beslag

Med Badrumsspecialistens utbud från BB Sweden får du:

  • svensktillverkade badrumsdetaljer som poleras och borstas för hand
  • extra lång livslängd
  • trygg leverans.

Utforska gärna vår inspirationssida för idéer och tips. Har du frågor om frakt eller montering? Läs gärna våra vanliga frågor och svar.