NYHETER

 


     
   

Aspen INR Air
Tidigare Aspenbad och INR blir en och samma! De två varumärkerna slås ihop och kommer nu endast gå under namnet INR som bildar Iconic Nordic Rooms. I samband med detta lanserades nyheten Air. En möbelserie uppbyggd av 30- och 60 stommar med valmöjligheter för det mer personliga badrummet. Kommoden går att få i vit, skiffergrå och vitpigmenterad ask. Kombinera den med en bänkskiva i marmorlik eller svart silestone eller vit Corian. För öppen förvaring kan du även välja till en benställning i vit eller svart. Kombinera det du gillar bäst!

     
 
X-Frame handdukstork
En innovativ handdukstork för den som gillar kombinationen av smarta funktioner och stilren design. Den har både timer- och ecofunktion som gör det enkelt att vara klimatsmart samtidigt som dina handdukar håller sig torra. Fronten görs i flera olika material och färger. Missa inte heller deras tre serier för badrumstillbehör, dessa kan användas både på väggen, handdukstorken och duschväggen.
     
  Incava badkar
Dess mjuka linjer gör detta badkar väldigt rätt i tiden. En kameleont som passar in alla miljöer det ställs i. Badkaret är gjort i emlaj och får därför en gendigen känsla. Bassängen är behaglig och rymlig med en rygglutning som passar för alla.
Säljs exklusivt hos Badrumsspecialisten till ett förmånligt intruduktionspris under en tid framför.
 
     
  Durasquare
Under ISH-mässan 2017 passade Duravit på att presentera en rad nyheter. Bland annat denna nya serie porslin vid namn Durasquare. Porslinet påminner om Duravits tidigare serier Happy D2 och Durastyle med har fått tunnare kanter än någonsin vilket ger det en moderna och stramare look. Tvättställen går att fästa direkt på vägg, på bänkskiva eller tillsammans med benställning i svart eller krom.
 
Sensorstyrd smink- och rakspegel
En otroligt smidig serie av sminkspeglar har snabbt blivit en favorit hos oss. Du laddar enkelt spegeln via USB eller väggkontakt, sätter på den via en sensor på framsidan och sedan är den klar att användas. Den kommer i tre storlekar med de tre olika förstorningsgraderna x10, x7 och x5. Den här sminkspegeln ger ett fantastiskt ljus att både sminka, raka sig eller spana fina linjer i. Den minsta av speglarna kan du enkelt fälla ihop och ta med på resan. 
    Axor Starck V
Inspirerade av naturen skapade Hans Grohe och Philippe Starck denna fantastiska blandare. En öppen och minimalistisk skönhet som genom sitt transparenta kristallglas bjuder på en stråle i form av en vattenvirvel. Förutom sitt exklusiva yttre har Axor Starck V också smarta funktioner. Med lätt klicka-i teknik och en säkerhets stopp-funktion gör det riktigt enkelt att ta bort glaskroppen från sin bas för att rengöra den. Axor erbjuder 12 olika ytbehandlingar, så som borstad nickel för basen och sandblästrat kristallglas till blandarkroppen.