NYHETER

 


  Simple Human sensorstyrd smink- och rakspegel
En otroligt smidig serie av sminkspeglar har snabbt blivit en favorit hos oss. Du laddar enkelt spegeln via USB eller väggkontakt, sätter på den via en sensor på framsidan och sedan är den klar att användas. De kommer i 4 storlekar med de tre olika förstorningsgraderna x10, x7 och x5 samt en variant utan förstoring. Den här sminkspegeln ger ett fantastiskt ljus att både sminka, raka sig eller spana fina linjer i. Den minsta av speglarna kan du enkelt fälla ihop och ta med på resan. Två av storlekarna har möjligheten att kopplas upp mot din smart-phone så du enkelt kan ställa in ljusstyrka, värmen på ljuset samt andra inställningar. 
   
Aspen INR Air
Tidigare Aspenbad och INR blir en och samma! De två varumärkerna slås ihop och kommer nu endast gå under namnet INR som bildar Iconic Nordic Rooms. I samband med detta lanserades nyheten Air. En möbelserie uppbyggd av 30- och 60 stommar med valmöjligheter för det mer personliga badrummet. Kommoden går att få i vit, skiffergrå och vitpigmenterad ask. Kombinera den med en bänkskiva i marmorlik eller svart silestone eller vit Corian. För öppen förvaring kan du även välja till en benställning i vit eller svart. Kombinera det du gillar bäst!
     
 
X-Frame handdukstork
En innovativ handdukstork för den som gillar kombinationen av smarta funktioner och stilren design. Den har både timer- och ecofunktion som gör det enkelt att vara klimatsmart samtidigt som dina handdukar håller sig torra. Fronten görs i flera olika material och färger. Missa inte heller deras tre serier för badrumstillbehör, dessa kan användas både på väggen, handdukstorken och duschväggen.
     
  Durasquare
Under ISH-mässan 2017 passade Duravit på att presentera en rad nyheter. Bland annat denna nya serie porslin vid namn Durasquare. Porslinet påminner om Duravits tidigare serier Happy D2 och Durastyle med har fått tunnare kanter än någonsin vilket ger det en moderna och stramare look. Tvättställen går att fästa direkt på vägg, på bänkskiva eller tillsammans med benställning i svart eller krom.