NYHETER


  Dornbracht Meta/Meta Slim/Meta Pure
Blandarserien Meta 02 får ny design. Den tidlösa, långtida favoriten görs nu om i en ännu mer följsam design i serien Meta. Dessutom får den ytterligare två varianter i form av de något mer avvikande Meta Slim och Meta Pure. Tre blandare som lätt kommer klättra på listan av favoriter. Se mer av blandarserien här!
     
  Alapé
Tyska Alapé släpper fler kulörer på sina tvättställ. Färgkollektionen Terra och Aqua. Terra är en serie sobra, matta kulörer medans Aqua är en färgkollektion med djupa kulörer i blåa och gröna toner. Tvättställen är gjorda i emlajerat stål och har en modern design.
Läs mer om Alapés nyheter här!
     
  INR släpper ny möbelserie
Svenska Iconic Nordic Rooms har gjort om i hela sitt sortiment och släpper nu fyra nya möbelserier. Viskan Grip, Viskan Solid, Grand Classic och Grand Solid. Allt för att du ska kunna hitta förvaring för badrum för just dina behov. De olika serierna kommer i olika färger som standard samt att de går att beställa i NCS-färg. Vilken serie blir din favorit?
     
 

Mosaic of Sweden
I flera år har Mosaic of Sweden skapat fantastiska mosaiker för både kök och badrum. Allt ifrån färgglad glasmosaik till mosaikmixar med bitar av vitt eller gult guld. Nu utökar de sortimentet ytterligare med några mosaiker i natursten. Bland annat hexagoner i Nero Marquina, Carraramarmor och en marmormix i beige. Effektfullt och otroligt snyggt!
Se alla mosaiker fårn mosaik of Sweden här!

     
  Gessi Insico by David Rockwell
Gessi gick ihop med designern David Rockwell och tog fram en serie blandare och tillbehör för hela badrummet i industiell stil. Insico är uppdelat i två delar utifrån vilka grepp man önskar. Det går att få alla blandare med kryssvred eller vingar. Produkterna går att få i flera ytbehandlingar såsom krom, antik mässing, matt svart, koppar och borstad guld m.f. 
En kollektion för badrummet som är enkel att älska!
     
  Novellini Kuadra H
Duschväggarna vi alla drömmer om! Novellini har tagit fram duschväggar med fasta partier och mattsvarta profiler med svarta rutor eller ränder. Mönstret är screentryckt vilket gör duschväggen enkel att hålla ren. Finns i storlek 80, 90, 100, 120, 140 och 160cm.
     
  Gessi 316 collection
Italienska Gessi har skapat en kolletion blandare vid namn 316. I serien finns blandare för både tvättställ, dusch och bad samt tvättställ och tillbehör. Blandarna kommer i ytbehandlingarna borstad krom, borstad koppar, borstad svart krom och borstad. De går även att få med olika mönster på blandarkroppen. Minimalistisk, modern design med utrymme för en personlig touch. Perfekt kombination!
     
  Simple Human sensorstyrd smink- och rakspegel
En otroligt smidig serie av sminkspeglar har snabbt blivit en favorit hos oss. Du laddar enkelt spegeln via USB eller väggkontakt, sätter på den via en sensor på framsidan och sedan är den klar att användas. De kommer i 4 storlekar med de tre olika förstorningsgraderna x10, x7 och x5 samt en variant utan förstoring. Den här sminkspegeln ger ett fantastiskt ljus att både sminka, raka sig eller spana fina linjer i. Den minsta av speglarna kan du enkelt fälla ihop och ta med på resan. Två av storlekarna har möjligheten att kopplas upp mot din smart-phone så du enkelt kan ställa in ljusstyrka, värmen på ljuset samt andra inställningar. 
   
Aspen INR Air
Tidigare Aspenbad och INR blir en och samma! De två varumärkerna slås ihop och kommer nu endast gå under namnet INR som bildar Iconic Nordic Rooms. I samband med detta lanserades nyheten Air. En möbelserie uppbyggd av 30- och 60 stommar med valmöjligheter för det mer personliga badrummet. Kommoden går att få i vit, skiffergrå och vitpigmenterad ask. Kombinera den med en bänkskiva i marmorlik eller svart silestone eller vit Corian. För öppen förvaring kan du även välja till en benställning i vit eller svart. Kombinera det du gillar bäst!
     
 
X-Frame handdukstork
En innovativ handdukstork för den som gillar kombinationen av smarta funktioner och stilren design. Den har både timer- och ecofunktion som gör det enkelt att vara klimatsmart samtidigt som dina handdukar håller sig torra. Fronten görs i flera olika material och färger. Missa inte heller deras tre serier för badrumstillbehör, dessa kan användas både på väggen, handdukstorken och duschväggen.
     
  Durasquare
Under ISH-mässan 2017 passade Duravit på att presentera en rad nyheter. Bland annat denna nya serie porslin vid namn Durasquare. Porslinet påminner om Duravits tidigare serier Happy D2 och Durastyle med har fått tunnare kanter än någonsin vilket ger det en moderna och stramare look. Tvättställen går att fästa direkt på vägg, på bänkskiva eller tillsammans med benställning i svart eller krom.