VERSO
Under våren 2017 gjordes den klassiska serien Verso om. De stora tvättställen plockades bort ur produktionen och de mindre fick en mer slimmad och modern design. I serien finns nu tvättställ för montage på bänkskiva och väggmontage. De för vägg passar perfekt för de allra minste badrummen på de finns i storlek 50x25 och 40x23.
  GOCCIA
I serien Goccia från italienska Gessi finner man blandare och porslin inspirerade av naturens former. Som denna vackra tvättställsskål som blir ett kontverk i badrummet. Denna modell finns i storlek Ø40 och Ø50 samt i färgerna vit matt, svart matt och silver.
  PREMIUM
Ett tvättställ med modern design som med sitt breda sortiment av storlekar och variationer av hoar passar in i varje hem. I serien Premium hittar du tvättställ för väggmontage med 1-2 hoar och möjligheten att ha blandaren i tvättstället eller ur väggen.
Finns i storlekarna: 150x50, 120x47, 100x47, 80x47, 60x47, 50x47, 40x32, 55x37, 70x37
         
   
ALAPÈ
En dröm för de som älskar minimalistisk design. Alapé har en rad olika modeller av tvättställ i glaserat stål. I sortimentet finns tvättställ för underlimmning, som skålar, väggmontage eller golvstående. Med en stor variation av form och färg har speciallt tvättställsskålarna blivit en favorit hos oss. En klassiker i modern tappning.
 
CANOVA ROYAL
En serie porslin som andas klassiskt i varje detalj. Tvättställen gör sig lika bra på både möbel, hängandes fritt eller tillsammans med benställning. Till dessa tvättställ kan du använda både blandare för vägg och vanligt montage samt blandare med separata grepp. I serien finner du även tvättställ för underlimning. De vägghängda tvättställen finns i storlekar 125x54, 105x54, 90x50, 75x50, 60x46, 70x52, 65x44.
 
 
LUX
En avskalad serie tvättställ och badkar med en ho som från de tunna kanterna sveper ned mot avloppet. Tvättställen är tillverkade i glaserat stål och finns i flertalet olika modeller. Bland annat som ovan används med en benställning. Tvättstället och benställningen kommer i en rad olika färger som man kombinerar som man själv till. Denna modell finns i storlek 100x49,5, 80x49,5, 60x49,5 och finns med eller utan hål för blandare.

 

Linje

Catalano wc, vägg     Starck 3 wc, vägg
VERSO 
En evig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden. Verso har varit en favorit hos oss i många år, och vi kommer nog aldrig skiljas åt. En väldesignad wc med soft-close sits som finns i fler storlekar gör att den passar alla. 55x36, 50x36, 45x36 
  ZERO
Den mest moderna av wc-stolar som finns på marknaden. Ett fantastiskt formspråk som hänför de flesta. Kan ställas dikt mot vägg för att dölja avlopp och för ett mer lättstädat badrum.
Finns i storlekarna: 35x62
  ELEGANZA
Italienska Gessi vidgar ständigt våra vyer över ny innovativ design för badrum. I serien Eleganza bjuds man på blandare, tillbehör och porslin med en klassisk elegans och former som gör badrummet till ett finrum man vill spendera tid i. 
         
         
         

Linje

   
BARTOLINI
Ett litet badkar med stort uttryck. Badkaret som är 160x65 går in i de flesta badrum och går att anpassa efter din personliga stil. Det går att få badkaret i helvit, med färgad utsida eller som ovan med en utsida i guld.
  INCAVA
Ett modernt fristående badkar i emaljerat stål desginat av Anke Salomon för Kaldewei. Strikt design utåt och mjuka former för bästa komfort på insidan. 
  COPENHAGEN BATH
Söker du stilren och modern desgn har Copenhagen bath garanterat något för dig. Med slitstarkt kompositmaterial skapar de minimalistiskt och enkelt vackra badkar. Finns i fler modeller och storlekar. 
         
         
         

Linje

Mem WC-pappershållare   Mem enkelkrok  
Mem wc-pappershållare
Dornbracht Mem, Wc-pappershållare som med sin kubistiska form och fantastiska finish blivit wc-pappershållarens Rolls Royce.
  Mem enkelkrok
Dornbracht Mem, enkelkrok som inte bara är en badrumskrok utan blir pricken över i:et i ditt badrum.
  Vola enkelkrok
Krokarna som tagit världen med storm. En stilsäker kameleont som gör sig utmärkt i de flesta miljöer. Finns även i en längre variant.
         
Vola WC-pappershållare    
Vola wc-pappershållare
Vola, wc-pappershållaren som blivet en trendsättare. Designen av Arne Jacobsen är lika modern idag som för 40 år sedan, då den ritades.
  Nova2 tvålhylla
Med mordern och sylvass design blir denna tvålhylla från danska Frost enkelt en favort. Finns även för hörnmontage.
  Time tillbehör
Med en stilren och prisvärd serie av tillbehör har italienska Colomo tagit oss med storm. En storsäljare med tidlös design som håller i många år till. 

Linje

Colombo belysning   Kashima belysning  
Colombo belysning
Colombo, badrumslampan som blivit en klassiker. Med sina 15 år på nacken känns den fortfarande som badrumsbranschens bästa och vackraste belysning.
  Kashima belysning
Astro Kashima, badrumslampan som med sin nätta design och trevliga ljus tagit sig till toppen bland badrumsbelysning. Kan placeras både på vägg och på ditt badrumsskåp.
  Sminkspegel med sensor
Denna portabla sminkspegel har snabbt blvit en favort. Funktionerna laddningsbar, sensorstyr och x5 zoom ses här som en oslagbar kombination. 
         
Padova belysning    
Padova belysning
Astro Padova, badrumslampan som har en minimalistisk design med mjuka inslag. Det i kombination med bra ljusspridning gör denna till en favorit i badrummet eller i gäst-wc:n.
  Keuco sminkspegel
Med en modern design och en praktisk touch-display kan vi inte annat än gratulera Keuco för en fantastisk smink- och rakspegel.
  Asini taklampa
Låt badrummet bli ett finrum med Astros taklampa Asini. En modern kristallkrona med tre ljuspunkter som genom kristallerna ger ett fantastiskt vackert sken. 

Linje

   
Meta 02 tvättställsblandare
Dornbracht Meta 02, tvättställsblandarens gudfader. Passar utmärkt i det modernaste av hus som i det klassiska badrummet. En profil och ledare inom badrumsvärlden som fortfarande kopieras dagligen av flera leverantörer.
  IMO tvättställsblandare
Dornbracht har gjort det igen, med runda och raka former har IMO förtrollat världen. Den osar design i sin renaste form. Den breda pipen ger en stråle som ett vattenfall. 
  Mammila tvättställsblandare
En perfekt kombination av ett vackert yttre och en fantastisk kvalité fulländar tvättställsblandaren Mamilla det klassiska badrummet. 
         
   
Cono tvättställsblandare
Den som söker en eye-catcher bör titta hit. Likt ett metallrör som böjts är Gessis nya serie Cono en innovativ ögonhöjare. Vill man imponera lite extra, varför inte ha den i koppar?
  Vola tvättställsblandare med separat vred
Med sin avskalade och rena design är Volas tvättställsblandare en riktig ögonsten. Då greppet går att montera en bit ifrån pipen gör den sig utmärkt till tvättställskålar och montage på bänksskivor.
  Sanova by Gessi
Går det att skapa en blandare med tidlös design och bra kvalité till en förmånlig prislapp? Sanova löste gåtan och skapade en serie med tre blandare med alla dessa komponenter. Ovan ses Iseo tvättställsblandare.

Linje

  Handdukstork Troon   Handdukstork Margaroli
X-Frame handdukstork för inbyggnad
Den mest innovatiova och stilsäkra handdukstorken på marknaden. Med en fulländad design och genomtänkta funktioner är X-Frames handdukstorkar en solklar favorit hos oss. Välj mellan olika färger och material på den dekorativa fronten och kombinera med krokar från tre olika serier för att skapa ett eget uttryck som passar just ditt badrum.
 
 
Brian Parry handdukstork
Brian Perry Troon, handdukstorkens Greta Garbo. Elegant, diskret och gör sitt jobb på ett fantastiskt sätt. De handgjorda handdukstorkarna har med sin kvalité blivit legender i badrumsvärlden.
Finns i storlekarna: 45x60, 45x100, 45x140, 60x60, 60x100, 60x140, 120x40.
De går även att måttbeställa.
  Margaroli handdukstork
Margaroli, handukstorken som med sin enkla design och härliga effekt blivit blöta handdukars mardröm. En fantastisk produkt som funnits länge och kommer att finnas i många år framöver.
Finns i storlekarna: 50x66, 40x66 (går att bygga på i 18cm intervaller på höjden)
         

Linje

Gessi Tremillimetri takdusch   Hansgrohe Showerpipe   Mem inbyggnadsblandare
Gessi Tremillimetri takdusch
Gessi takduschen som är världens tunnaste, 3 millimeter. Det i kombinationen med den härliga strålbilden gör den unik i badrumsvärlden.
  Showerpipe duschblandare
Hansgrohe Showerpipe, ett måste för den som älskar att duscha. Hans Grohe's raindanceeffekt får varje droppe att kännas och gör din duschupplevelse fantastisk. Kanske världens bästa utanpåliggande duschset.
  Mem inbyggnadsblandare med takdusch
Dornbracht Mem, inbyggnadsblandaren med fantastisk design, underbar finish och extremt hög prestanda. Dessa aspekter gör att duschpaket tituleras som duscharnas konung.
         
    Gessi Colour takdusch   Symetrics vattenfallspip
Bidéblandare för inbyggnad, Combi-28
Badrumsspecialsitens bidéblandarpaket tar fram det bästa ur varje leverantör. Du som är ute efter en stilren inbyggnadsblandare med fantastisk funktion bör ta denna kombination i beaktning. Kort och gott, den bästa kombinationen på marknaden.
  Gessi Colour takdusch
Gessi Colour takdusch, takduschen som har det! Med sin minimalistiska design, underbara flöde, fantastiska funktion och stämningshöjande belysning får den vem som helst att känna avund.
  Symetrics vattenfallspip
Dornbracht Symetrics, pipen för dig som har drömt om att ta Niagarafallet in i ditt hus. Flödet i kombination med designen gör dig till första privata ägaren av ett vattenfall.

Linje