VÅRA FAVORITER

TVÄTTSTÄLL

Verso tvättställ   Vero tvättställ   Proiezioni tvättställ
Verso tvättställ 
Catalano Verso, ett tvättställ med en enkel och minimalistisk design passar perfekt i det smala badrummet pga. de perfekta måtten.
Finns i storlekarna: 120x46, 70x37, 55x37, 50x25, 35x25
  Vero tvättställ 
Duravit Vero, ett tvättställ med en enkel och minimalistisk design passar perfekt i gäst-WC eller det lilla badrummet.
Finns i storlekarna: 120x47, 100x47, 80x47, 70x47, 60x47, 50x47, 45x35, 50x25
  Proiezioni tvättställ 
Catalano Proiezioni, en av de senaste serierna från Catalano. En enkel och minimalistisk design men med lite mjukare inslag som frångår de senaste åren av kubistisk dominans.
Finns i storlekarna: 120x48, 105x48, 90x48, 75x48, 42x32, 42x22
         
   
Canova Royal tvättställ
Ett tvättställ som andas klassiskt i varje detalj. Det gör sig lika fint på möbel som hängandes fritt. Går att få med ett eller flera hål för blandare. 
Finns i storlekarna: 56x44, 70x52, 60x46, 75x50, 90x50, 105x54, 125x54.
  Alapé tvättställsskål
Alapé har i emaljerat plåt skapat flera tvättställ med endast 3 millimeters tjocklek. Denna i form av en cylinder. En fantastisk design som till och med får den mest inbitna minimalisten att höja på ögonbrynet.
Finns i storlekarna: Ø40, Ø37,5, Ø32,5
 
Premium tvättställ
Med sin mjuka men kvadratiska design passar Premium tvättställ in i varje hem. Ännu en gång visar Italiens främsta porslinstillverkare vad de går för.
Finns i storlekarna: 150x50, 120x47, 100x47, 80x47, 60x47, 50x47, 40x32, 55x37, 70x37

 

Linje

WC

Catalano wc, vägg     Starck 3 wc, vägg
Catalano wc - vägg
Catalano Verso/Zero, wc-stolen med en väldigt enkel och ren design. Inga hål och skrymslen vilket gör det otroligt lätt att rengöra.
Finns i storlekarna: 35x55, 35x50, 35x45
  Catalano Zero wc - golvstående
Den mest moderna av wc-stolar som finns på marknaden. Ett fantastiskt formspråk som hänför de flesta. Kan ställas dikt mot vägg för att dölja avlopp och för ett mer lättstädat badrum.
Finns i storlekarna: 35x62
  Starck 3 wc - vägg
Duravit Starck, Wc-stolen som har blivit allas favorit. Designad av Phillip Starck som är det största namnet inom badrumsbranschen idag. Finns även i en kompaktmodell för de små badrummen.
Finns i storlekarna: 36,5x54, 36,5x48,5
         
       
Darling New WC - golvstående
Duravits Darling New, en klassisk wc i modern tappning. Med en tidlös design är det en självklarhet att Darling New är en av våra favoriter. Kan placeras dikt mot vägg vilket döljer avloppet helt samt gör den otroligt lättstädad och utrymmessparande.
Finns i storlekarna: 36x63
  Emporio wc
En kompakt wc-stol i sin finaste form. Med dolda fästen, tydliga linjer och en bra prislapp är Gessis Emporio wc en solklar favorit hos oss. 


Finns i följande storlekar: 35x50
   

Linje

BADKAR

  Vero badkar   City sittbadkar
Iris kopparbadkar
Badkaret som får alla andra badkar att blekna. Tillverkat i gjutjärn med ett kopparförklätt hölje, en fröjd för ögat.

Finns i storlekarna: 170x68
  Vero badkar
Duravit Vero, badkaret som genom sin enkla och minimalistiska design blivit en favorit hos oss och bland våra kunder.
Finns i storlekarna: 190x90, 180x80, 170x75, 170x70
  City badkar
Badkaret som har givit de små badrummen en möjlighet för bad. Med sitt härliga baddjup på dryga 60cm och sin underbara komfort kan du avnjuta ett bad på bara 120cm utrymme.
Finns i storlekarna: 120x70
         
Onto badkar      
Onto badkar
Badkaret som återfinns bland Duravits mest omtycka sortiment. Med sin enkla design och extrema baddjup har badkaret blivit en riktig bästsäljare. 
Finns i storlekarna: 170x75, 140x80
  Copenhagen Bath
Söker du stilren och modern desgn har Copenhagen bath garanterat något för dig. Med slitstarkt kompositmaterial skapar de minimalistiskt och enkelt vackra badkar. Finns i fler modeller och storlekar. 
   

Linje

TILLBEHÖR

Mem WC-pappershållare   Mem enkelkrok  
Mem wc-pappershållare
Dornbracht Mem, Wc-pappershållare som med sin kubistiska form och fantastiska finish blivit wc-pappershållarens Rolls Royce.
  Mem enkelkrok
Dornbracht Mem, enkelkrok som inte bara är en badrumskrok utan blir pricken över i:et i ditt badrum.
  Vola enkelkrok
Krokarna som tagit världen med storm. En stilsäker kameleont som gör sig utmärkt i de flesta miljöer. Finns även i en längre variant.
         
Vola WC-pappershållare    
Vola wc-pappershållare
Vola, wc-pappershållaren som blivet en trendsättare. Designen av Arne Jacobsen är lika modern idag som för 40 år sedan, då den ritades.
  Nova2 tvålhylla
Med mordern och sylvass design blir denna tvålhylla från danska Frost enkelt en favort. Finns även för hörnmontage.
  Time tillbehör
Med en stilren och prisvärd serie av tillbehör har italienska Colomo tagit oss med storm. En storsäljare med tidlös design som håller i många år till. 

Linje

BELYSNING

Colombo belysning   Kashima belysning  
Colombo belysning
Colombo, badrumslampan som blivit en klassiker. Med sina 15 år på nacken känns den fortfarande som badrumsbranschens bästa och vackraste belysning.
  Kashima belysning
Astro Kashima, badrumslampan som med sin nätta design och trevliga ljus tagit sig till toppen bland badrumsbelysning. Kan placeras både på vägg och på ditt badrumsskåp.
  Sminkspegel med sensor
Denna portabla sminkspegel har snabbt blvit en favort. Funktionerna laddningsbar, sensorstyr och x5 zoom ses här som en oslagbar kombination. 
         
Padova belysning    
Padova belysning
Astro Padova, badrumslampan som har en minimalistisk design med mjuka inslag. Det i kombination med bra ljusspridning gör denna till en favorit i badrummet eller i gäst-wc:n.
  Keuco sminkspegel
Med en modern design och en praktisk touch-display kan vi inte annat än gratulera Keuco för en fantastisk smink- och rakspegel.
  Asini taklampa
Låt badrummet bli ett finrum med Astros taklampa Asini. En modern kristallkrona med tre ljuspunkter som genom kristallerna ger ett fantastiskt vackert sken. 

Linje

BLANDARE

   
Meta 02 tvättställsblandare
Dornbracht Meta 02, tvättställsblandarens gudfader. Passar utmärkt i det modernaste av hus som i det klassiska badrummet. En profil och ledare inom badrumsvärlden som fortfarande kopieras dagligen av flera leverantörer.
  IMO tvättställsblandare
Dornbracht har gjort det igen, med runda och raka former har IMO förtrollat världen. Den osar design i sin renaste form. Den breda pipen ger en stråle som ett vattenfall. 
  Mammila tvättställsblandare
En perfekt kombination av ett vackert yttre och en fantastisk kvalité fulländar tvättställsblandaren Mamilla det klassiska badrummet. 
         
   
Cono tvättställsblandare
Den som söker en eye-catcher bör titta hit. Likt ett metallrör som böjts är Gessis nya serie Cono en innovativ ögonhöjare. Vill man imponera lite extra, varför inte ha den i koppar?
  Vola tvättställsblandare med separat vred
Med sin avskalade och rena design är Volas tvättställsblandare en riktig ögonsten. Då greppet går att montera en bit ifrån pipen gör den sig utmärkt till tvättställskålar och montage på bänksskivor.
  Sanova by Gessi
Går det att skapa en blandare med tidlös design och bra kvalité till en förmånlig prislapp? Sanova löste gåtan och skapade en serie med tre blandare med alla dessa komponenter. Ovan ses Iseo tvättställsblandare.

Linje

HANDDUKSTORKAR

  Handdukstork Troon   Handdukstork Margaroli
X-Frame handdukstork för inbyggnad
Den mest innovatiova och stilsäkra handdukstorken på marknaden. Med en fulländad design och genomtänkta funktioner är X-Frames handdukstorkar en solklar favorit hos oss. Välj mellan olika färger och material på den dekorativa fronten och kombinera med krokar från tre olika serier för att skapa ett eget uttryck som passar just ditt badrum.
 
 
Brian Parry handdukstork
Brian Perry Troon, handdukstorkens Greta Garbo. Elegant, diskret och gör sitt jobb på ett fantastiskt sätt. De handgjorda handdukstorkarna har med sin kvalité blivit legender i badrumsvärlden.
Finns i storlekarna: 45x60, 45x100, 45x140, 60x60, 60x100, 60x140, 120x40.
De går även att måttbeställa.
  Margaroli handdukstork
Margaroli, handukstorken som med sin enkla design och härliga effekt blivit blöta handdukars mardröm. En fantastisk produkt som funnits länge och kommer att finnas i många år framöver.
Finns i storlekarna: 50x66, 40x66 (går att bygga på i 18cm intervaller på höjden)
         

Linje

DUSCHAR

Gessi Tremillimetri takdusch   Hansgrohe Showerpipe   Mem inbyggnadsblandare
Gessi Tremillimetri takdusch
Gessi takduschen som är världens tunnaste, 3 millimeter. Det i kombinationen med den härliga strålbilden gör den unik i badrumsvärlden.
  Showerpipe duschblandare
Hansgrohe Showerpipe, ett måste för den som älskar att duscha. Hans Grohe's raindanceeffekt får varje droppe att kännas och gör din duschupplevelse fantastisk. Kanske världens bästa utanpåliggande duschset.
  Mem inbyggnadsblandare med takdusch
Dornbracht Mem, inbyggnadsblandaren med fantastisk design, underbar finish och extremt hög prestanda. Dessa aspekter gör att duschpaket tituleras som duscharnas konung.
         
    Gessi Colour takdusch   Symetrics vattenfallspip
Bidéblandare för inbyggnad, Combi-28
Badrumsspecialsitens bidéblandarpaket tar fram det bästa ur varje leverantör. Du som är ute efter en stilren inbyggnadsblandare med fantastisk funktion bör ta denna kombination i beaktning. Kort och gott, den bästa kombinationen på marknaden.
  Gessi Colour takdusch
Gessi Colour takdusch, takduschen som har det! Med sin minimalistiska design, underbara flöde, fantastiska funktion och stämningshöjande belysning får den vem som helst att känna avund.
  Symetrics vattenfallspip
Dornbracht Symetrics, pipen för dig som har drömt om att ta Niagarafallet in i ditt hus. Flödet i kombination med designen gör dig till första privata ägaren av ett vattenfall.

Linje

DUSCHVÄGGAR

Collection 2 special duschväggar        
Collection 2 special duschväggar
Duscholux Collection 2, duschväggen som är den tätaste på marknaden. Oavsett bredd, höjd, vinkel eller fall går det att skräddarsy denna duschvägg efter dina förutsättningar. Den diskreta designen och det lättskötta glaset gör denna duschvägg till ett självklart val.