VERSO
Under våren 2017 gjordes den klassiska serien Verso om. De stora tvättställen plockades bort ur produktionen och de mindre fick en mer slimmad och modern design. I serien finns nu tvättställ för montage på bänkskiva och väggmontage. De för vägg passar perfekt för de allra minste badrummen på de finns i storlek 50x25 och 40x23.
  GOCCIA
I serien Goccia från italienska Gessi finner man blandare och porslin inspirerade av naturens former. Som denna vackra tvättställsskål som blir ett kontverk i badrummet. Denna modell finns i storlek Ø40 och Ø50 samt i färgerna vit matt, svart matt och silver.
  PREMIUM
Ett tvättställ med modern design som med sitt breda sortiment av storlekar och variationer av hoar passar in i varje hem. I serien Premium hittar du tvättställ för väggmontage med 1-2 hoar och möjligheten att ha blandaren i tvättstället eller ur väggen.
Finns i storlekarna: 150x50, 120x47, 100x47, 80x47, 60x47, 50x47, 40x32, 55x37, 70x37
         
   
ALAPÈ
En dröm för de som älskar minimalistisk design. Alapé har en rad olika modeller av tvättställ i glaserat stål. I sortimentet finns tvättställ för underlimmning, som skålar, väggmontage eller golvstående. Med en stor variation av form och färg har speciallt tvättställsskålarna blivit en favorit hos oss. En klassiker i modern tappning.
 
CANOVA ROYAL
En serie porslin som andas klassiskt i varje detalj. Tvättställen gör sig lika bra på både möbel, hängandes fritt eller tillsammans med benställning. Till dessa tvättställ kan du använda både blandare för vägg och vanligt montage samt blandare med separata grepp. I serien finner du även tvättställ för underlimning. De vägghängda tvättställen finns i storlekar 125x54, 105x54, 90x50, 75x50, 60x46, 70x52, 65x44.
 
 
FRONT UNDERSKÅP
Perfekt kommod för den som söker förvaringsmöjligheter på liten yta. Underskåpet finns som standard i vit matt men går att beställa i vilken NSC-färg du önskar! Kommoden i vit matt finns på lager hos Badrumsspecialisten. Finns i mått 71x37, 70x37, 61x37, 55x37, 46x37.

 

 

Linje

Catalano wc, vägg     Starck 3 wc, vägg
VERSO 
En evig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden. Verso har varit en favorit hos oss i många år, och vi kommer nog aldrig skiljas åt. En väldesignad wc med soft-close sits som finns i fler storlekar gör att den passar alla. 55x36, 50x36, 45x36 
  ZERO
Den mest moderna av wc-stolar som finns på marknaden. Ett fantastiskt formspråk som hänför de flesta. Kan ställas dikt mot vägg för att dölja avlopp och för ett mer lättstädat badrum.
Finns i storlekarna: 35x62
  ELEGANZA
Italienska Gessi vidgar ständigt våra vyer över ny innovativ design för badrum. I serien Eleganza bjuds man på blandare, tillbehör och porslin med en klassisk elegans och former som gör badrummet till ett finrum man vill spendera tid i. 

Linje

   
BARTOLINI
Ett litet badkar med stort uttryck. Badkaret som är 160x65 går in i de flesta badrum och går att anpassa efter din personliga stil. Det går att få badkaret i helvit, med färgad utsida eller som ovan med en utsida i guld.
  MONACO
Ett fristående sittbadkar för den som älskar att bada med är begränsad av ett litet badrum. Detta badkar är 118x68 så det går in hos de flesta. Går även att få med utsida i valfri RAL-färg, guld, silver och rosé.
  COPENHAGEN BATH
Söker du stilren och modern desgn har Copenhagen bath garanterat något för dig. Med slitstarkt kompositmaterial skapar de minimalistiskt och enkelt vackra badkar. Finns i fler modeller och storlekar. 

Linje

   
COLOMBO
Colombo, badrumslampan som blivit en klassiker. Med vass och modern design och över 15 år i branschen känns den fortfarande som en av de bästa och vackraste belysningar för badrummet. 
  KIWI
En ny serie lampor från Astro Lighting med design som får badrummet att kännas lika ombonad som vilket annat rum i hemmet som helst. Finns för vägg och tak i olika utföranden och olika färger. På bilden visas krom och en lampa i koppar. Vi ser fram emot fler lampor av denna typ i framtiden!
  SIMPLE HUMAN
Denna portabla sminkspegel har snabbt blvit en favorit. Funktionerna laddningsbar, sensorstyr och x5 zoom ses här som en oslagbar kombination. Till PRO-sortimentet får du även en liten extra spegel med x10 förstoring och möjlighet att koppla ihop spegeln till din smartphone för att styra ljusstyrka och värme.
   
iLOOK SMINKSPEGEL
Med en modern design och en praktisk touch-display kan vi inte annat än gratulera Keuco för en fantastisk smink- och rakspegel. Finns i rund och fyrkantig modell samt med och utan belysning. 
 
 
 
KASHIMA
Badrumslampan som med sin nätta design och trevliga ljus tagit sig till toppen bland badrumsbelysning. Kan placeras både på vägg och på ditt badrumsskåp. Den finns med både halogen och LED, välj din favorit!
 
 
 
CALVI
En belysning som faktiskt är gjord för utomhusbruk, men som passar lika bra inomhus i badrummet. Calvi finns för väggmontage och hängande från tak. I nuläget finns den i polerad nickel och svart, så det går lätt att matcha med övriga färger i hemmet.
 

Linje

   
META 02
Dornbracht Meta 02, tvättställsblandarens gudfader. Passar utmärkt i det modernaste av hus som i det klassiska badrummet. En profil och ledare inom badrumsvärlden som fortfarande kopieras dagligen av flera leverantörer.
  IMO
Med en perfekt balans av strikta linjer i kombination av runda former har Siger Design skapat blandarserien IMO åt tyska Dornbracht. Blandare av högsta kvalité och design som trollbundit branschen i år.
  VAIA
Blandarna Vaia är årets snackis med tidlös, noga avvägd design för badrum och kök. En fantastisk vidareutveckling av den klassiksa Tara. Dessa är även de första blandarna som går att få i Dornbrachts nya ytbehandling Dark Platinum Matt.
         
   
CONO
Den som söker en eye-catcher bör titta hit. Likt ett metallrör som böjts är Gessis nya serie Cono en innovativ ögonhöjare. Vill man imponera lite extra, varför inte ha den i koppar?
  VOLA
Med sin avskalade och rena design är Volas tvättställsblandare en riktig ögonsten. Då greppet går att montera en bit ifrån pipen gör den sig utmärkt till tvättställskålar och montage på bänksskivor.
  SANOVA BY GESSI
Går det att skapa en blandare med tidlös design och bra kvalité till en förmånlig prislapp? Sanova löste gåtan och skapade en serie med tre blandare med alla dessa komponenter. Ovan ses Iseo tvättställsblandare.

Linje

     
X-FRAME
Den mest innovatiova och stilsäkra handdukstorken på marknaden. Med en fulländad design och genomtänkta funktioner är X-Frames handdukstorkar en solklar favorit hos oss. Välj mellan olika färger och material på den dekorativa fronten och kombinera med krokar från tre olika serier för att skapa ett eget uttryck som passar just ditt badrum.
 
 
BOLTON
Brian Perry Bolton, handdukstorkens Greta Garbo. De handgjorda eleganta handdukstorkarna har med sin kvalité blivit legender i badrumsvärlden. Finns med el- eller vattenanslutning.
Finns i storlekarna: 45x60, 45x100, 45x140, 60x60, 60x100, 60x140, 120x40.
De går även att måttbeställa.
   
         

 

Linje